Muž, který stvořil sám sebe přehled
Dan Slott
Tony Stark - Iron Man série
1. díl >
Geniální vynálezce, playboy a superhrdina je zpátky! Iron Man vstává z mrtvých a je rozhodnutý dohnat ztracený čas. Jenže si s sebou přináší i pochybnosti a jedno velké tajemství. A samozřejmě, spoustu starých i nových protivníků! Je tady první díl nové hitové série!
Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2020 , CrewOriginální název:
Self-Made Man, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž, který stvořil sám sebe. Přihlašte se a napište ho.
Antropomorfní létající tank je spolu se Spidermanem mým oblíbencem z Marvelu, proto jsem se rozhodl zkusit nějaký komiks, který je ještě na skladech knihkupectví.
No, asi takhle – bylo to hloupoučké. Když si v komiksovém žánru přečtete takové tituly jako Z pekla, Zatmívačku, Bombu nebo i ten Dopis 44, pak tato svým rozsahem spíše naprosto bezpřesahová brožura, kde je na malém prostoru opravdu velké množství rvaček, dějových linií, zpřeházených panelů, nepochopitelných rozhodnutí a zase rvaček, vám přijde jako taková infantilitka.
Přesto poslední příběh s Tonyho bratrem se mi líbil, v určité míře pracoval s takřka „lemowskou“ tematikou, byť do celku (zatím) moc nezapadal. Kresba byla taky nepříliš nepohledná a barev těch tam bylo tolik, že i osmdesátkové diskotéky se šly léčit s depresemi.
Ale tak na toaletu je to opravdu královské čtení. 3* dávám za výše zmíněné aspekty.
No, nevím, nevím..
S žádnou postavou a ani s Tonym Starkem jsem se nedokázal sblížit, příběh byl takový.. nijaký, jediné co se mi líbilo byl pátý sešit s Tonyho bratrem a samotné myšlenky, které možná budeme v budoucnosti muset řešit.. za to, dávám ty 2 (slabé) hvězdy
Knižní novinky (36. týden)
30.08.2020
Kniha Muž, který stvořil sám sebe v seznamech
2010 | Tajné války superhrdinů Marvelu |
2018 | Rozpad Strážců |
2017 | Hank Pym: Ant-Man / Giant-Man / Yellowjacket / Wasp |
2020 | Muž, který stvořil sám sebe |
2017 | Amazing Spider-Man: Pavoučí ostrov. Část první |
Tak s tím jsem nepočítal že to bude tak slabý