Muž, který stvořil sám sebe přehled

Muž, který stvořil sám sebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431895/bmid_muz-ktery-stvoril-sam-sebe-6QD-431895.jpg 3 36 36

Tony Stark - Iron Man série

1. díl >

Geniální vynálezce, playboy a superhrdina je zpátky! Iron Man vstává z mrtvých a je rozhodnutý dohnat ztracený čas. Jenže si s sebou přináší i pochybnosti a jedno velké tajemství. A samozřejmě, spoustu starých i nových protivníků! Je tady první díl nové hitové série!

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew

Self-Made Man, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž, který stvořil sám sebe. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
16.08.2024 2 z 5

Tak s tím jsem nepočítal že to bude tak slabý

HerrPilot
28.01.2023 3 z 5

Antropomorfní létající tank je spolu se Spidermanem mým oblíbencem z Marvelu, proto jsem se rozhodl zkusit nějaký komiks, který je ještě na skladech knihkupectví.
No, asi takhle – bylo to hloupoučké. Když si v komiksovém žánru přečtete takové tituly jako Z pekla, Zatmívačku, Bombu nebo i ten Dopis 44, pak tato svým rozsahem spíše naprosto bezpřesahová brožura, kde je na malém prostoru opravdu velké množství rvaček, dějových linií, zpřeházených panelů, nepochopitelných rozhodnutí a zase rvaček, vám přijde jako taková infantilitka.

Přesto poslední příběh s Tonyho bratrem se mi líbil, v určité míře pracoval s takřka „lemowskou“ tematikou, byť do celku (zatím) moc nezapadal. Kresba byla taky nepříliš nepohledná a barev těch tam bylo tolik, že i osmdesátkové diskotéky se šly léčit s depresemi.
Ale tak na toaletu je to opravdu královské čtení. 3* dávám za výše zmíněné aspekty.

KubaHanzelin
04.03.2021 2 z 5

No, nevím, nevím..
S žádnou postavou a ani s Tonym Starkem jsem se nedokázal sblížit, příběh byl takový.. nijaký, jediné co se mi líbilo byl pátý sešit s Tonyho bratrem a samotné myšlenky, které možná budeme v budoucnosti muset řešit.. za to, dávám ty 2 (slabé) hvězdy

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020

Kniha Muž, který stvořil sám sebe v seznamech