Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh přehled
Arnold Schwarzenegger , Peter Petre
Autobiografie nejznámějšího akčního hrdiny. Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky.... celý text
Literatura světová Literatura faktu Biografie a memoáry
Vydáno: 2022 , XYZ (ČR)Originální název:
Total Recall: My Unbelievably True Life Story, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh. Přihlašte se a napište ho.
Poslechnuto jako audiokniha, což se na Arnoldovu biografii hodilo. Poslech mě bavil a bylo zajímavé se probrat všemi částmi Arnoldova života a hrdiny akčních filmů.
Zajímavé myšlenkové cvičení, snažit se probrat všemi vrstvami a nánosy a vůbec se rozhodnout, jak moc velký manipulátor vs upřímný vypravěč Arnold je.
Kniha Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh v seznamech
nevěra homosexualita Kalifornie politika USA (Spojené státy americké) Hollywood kulturistika autobiografické prvky úspěch přistěhovalci, imigranti
Ať Arnolda milujete nebo ho rádi nemáte, zjistíte, že jeho životní příběh je nejen neuvěřitelný, ale také zajímavý, poutavý a vtipný. Arnold se vypracoval vlastním úsilím, a uspěl jako sportovec, herec, politik a influencer. Škoda, že nemůže být prezidentem, Donalda by v primárkách hladce porazil!