Totalitní světovláda přehled

Totalitní světovláda
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141349/totalitni-svetovlada-141349.jpg 3 27 27

Aktualizované vydání studie vzešlé z pera spisovatele a filozofa, který varuje před negativními stránkami globalizace a vytvořením světové totalitní diktatury. Dne 4. listopadu 1998 otřásla Českou republikou naprosto nečekaná aféra. Aféra, která otřásla jak českými státními orgány, tak samotnou vládou USA. Toho dne byl totiž v České republice oficiálně odhalen koncentrační převýchovný tábor. Tento koncentrační tábor byl zřízen orgány USA v únoru 1998 na odlehlém místě, asi 10 kilometrů severozápadně od Brna v lokalitě nazvané Jelenice. Do roku 1993 se na území USA nacházelo již 43 koncentračních táborů. Dnešní situace je neznáma. "Nacisté v Německu přišli nejprve pro komunisty, ale já jsem se neozval, protože jsem nebyl komunista. Pak přišli pro Židy, ale já jsem se neozval, protože jsem nebyl Žid. Pak přišli pro odboráře, ale já jsem se neozval, protože jsem nebyl odborář. Přišli pro katolíky, ale já jsem se neozval, protože jsem byl protestant. Nakonec přišli pro mě, ale nezbyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat."... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Totalitní světovláda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Garik
16.03.2019

Myslím, že nikdy predtým ani potom sa mi nedostala do rúk publikácia, ktorá by „kvalitou“ a kvantitou šialených tvrdení predčila knihu Martina Herzána, ktorá je prisilnou kávou ešte aj vo svete konšpiračných teórií. Napokon, mnohé napovedá už samotný fakt, že kniha vyšla vo vydavateľstve Eko-konzult.
Autorovi sa hodilo do krámu akékoľvek šokujúce „odhalenie“, pravdaže čím šokujúcejšie, tým lepšie. U mnohých z nich sa čitateľovi ani netreba hlbšie zamýšľať, aby rozpoznal logické nezmysly. Smutné je, že autor sám doslova zmasakroval a rozmetal dôveryhodnosť aj tých zopár v realite ukotvených tvrdení a s nimi spojených varovaní pred javmi, ktoré predstavujú skutočnú hrozbu pre našu slobodu.

Ronald996
11.02.2019 5 z 5

Velmi dobrá kniha, která přináší netradiční, ale potřebné úhly pohledu na věc. Čtenář si pak sám rozhodne zda mu to rozšířilo obzory. Nejhorší je ignorovat tato fakta jen proto, že nechceme pohodlně měnit své názory nebo nad věcmi hlouběji přemýšlet. Pro mě byla kniha přínosem, přestože už jsem o mnoha faktech v ní uvedených věděl. I když z pozdější doby. Tato kniha vyšla poprvé v roce 2000, kdy jsem o těchto věcech neměl ještě ani ponětí.


Mufko
22.08.2017 4 z 5

Bral by som to ako osobný názor autora ktorý je určite v mnohom zaujímavý a mnohým môže pomôcť pozerať na svet inak - tvrdšie a reálnejšie. S niečim súhlasím, s niečim pomenej a niekedy nesúhlasím úplne. No určite viem že spoločnosť potrebuje viac ľudí ako pán Herzán. Určite autora rešpektujem a rozhodne aj to že mal odvahu vyliať svoje názory do sveta.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Totalitní světovláda v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených34x
v Doporučených3x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x