Toulky krajem Loiry přehled

Toulky krajem Loiry
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271062/bmid_toulky-krajem-loiry-pruvodce-ktery--nkO-271062.jpg 4 5 5

Údolí řeky Loiry – oblast proslavená nádhernými zámky a skvělým vínem. Vydejte se s námi do míst, kde vznikaly dějiny. Navštívíme romantické zámky, na kterých žili francouzští králové, budeme obdivovat překrásné středověké katedrály a kláštery. S tímto netradičním průvodcem se dostanete kraji kolem Loiry pod kůži. Dozvíte se informace, které v běžných průvodcích nenajdete. Zajímavosti z oblasti historie, kultury, sportu nebo života slavných osobností.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toulky krajem Loiry. Přihlašte se a napište ho.

ddkk
15.11.2017 5 z 5

Spousta informací, které nenajdete v jiném průvodci, spousta osobních doporučení, spousta zajímavostí...výborně se nám hodila na našich cestách. Doporučuji.

Alex.Barunka
15.12.2015 5 z 5

Cestopis, který mimo popis jednotlivých hradů, zámků a dalších pamětihodností, dokáže okouzlit všemi možnými spojitostmi od historie až po jídlo přes zcela neznámé věci. Není nic lepšího, než vlastní zkušenost. Doporučuji,

Kniha Toulky krajem Loiry v seznamech

2014  87%Toulky po Provence