Toulky světem přehled
kolektiv autorů
Nejkrásnější a nejzajímavější místa - historické, kulturní i přírodní památky celého světa. Podle jednotlivých kontinentů od Evropy po Oceánii jsou v této výpravné fotografické publikaci seřazena vybraná, nejkrásnější a pro cestovatele nejlákavější místa. Jedná se o přírodní unikáty i díla vytvořená člověkem - historické památky, významné urbanistické celky atd. Text obsahuje základní historická fakta, zajímavosti i praktické informace určené návštěvníkům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toulky světem. Přihlašte se a napište ho.
Jestli tahle více než dvoukilová megalomanská knížka někomu spadne na nohu, bude to asi větší zážitek než její samotné prolistování. Dobré fotky se tu míchají s naprosto nesmyslným fotografickým odpadem. Kdo nevěří, ať si nalistuje například stranu 22 ( Island-země ledu a gejzírů). Tenhle cestovně-reklamní budulínek je i zadarmo drahý.
Podobných knih dnes vychází spousta, ale jsou většinou hezky udělané - krásné fotky lákají vydat se na cesty.
Kniha Toulky světem v seznamech
Fotky, krátké popisky. Prostě kniha na prohlížení vzdálených míst na celém světě.