Traktůrek Zetůrek přehled
Zuzana Neubauerová
Okouzlující napínavý příběh o opravdovém přátelství, který děti motivuje k sebedůvěře. Traktůrek Zetůrek a šestiletý Honzík byli vždy nejlepší kamarádi a každý den společně snili o tom, jaké hrdinské činy dokážou. Jednou Honzík nadšeně přiběhne s novinou, že na statek přivezou nový úžasný traktor Crystal, a v malém Zetůrkovi se probudí strach a žárlivost. Jak může něco velkého dokázat, když je tak malý a každou pořádnou práci obstará velký silný Crystal? Brzy poté silná jarní bouře přivede do velkého nebezpečí kocourka Mourka i Honzíkova tatínka a jedinou šancí na jejich záchranu je spolupráce a pochopení, že i malí můžou dokázat velké věci.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Traktůrek Zetůrek. Přihlašte se a napište ho.
Krátký příběh s pěknými obrázky a poučením. Jen ne vždy sedí text k obrázkům. Například, když doktoři nakládají tatínka do sanitky podle textu v bílých pláštích podle obrázku v klasických oranžových mundurech.
Kniha Traktůrek Zetůrek v seznamech
2018 | Vtipy pro děti 2 |
2019 | Kreslené vtipy pro děti |
2016 | Traktůrek Zetůrek |
2018 | Vtipy pro děti 3 |
2020 | Vtipy pro děti 4 |
Syna (2 roky) velmi bavi. Cteme ji i 3x denne. Mily pribeh a moc hezke ilustrace. :)