Citlivá místa přehled

Citlivá místa
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234987/bmid_citliva-mista-234987.jpg 4 337 337

Travis série

< 3. díl >

Někdy nalezne člověk pomoc tam, kde by ji nikdy nehledal. Ella Varnerová má za sebou nepříliš šťastné dětství s hysterickou matkou a sobeckou sestrou, takže se nyní snaží naplnit svůj sen o klidu a spokojenosti. Víceméně se jí to daří: píše sloupky pro časopis a žije s přítelem, který jí imponuje svou touhou měnit svět. Dny ubíhají jeden za druhým, Ella je nechává plynout jako vodu a neplánuje žádnou převratnou životní změnu. Z rutiny ji vytrhne teprve zpráva, že sestra nechala u matky týden staré novorozeně a zmizela. Matka se o dítě starat nehodlá – je ještě příliš mladá na to, aby byla babičkou! –, a tak Elle nezbývá nic jiného, než aby se chlapečka ujala. Zároveň se však s vervou vrhne do pátrání po jeho nezodpovědném otci. Na pomyslném seznamu figuruje jako první Jack Travis, playboy s tučným kontem, rychlým vozem a zástupy milenek. Ellu překvapí hned dvakrát: je mnohem přitažlivější, než si myslela, a namísto arogance projeví účast a podporu. Citově vyprahlá Ella má co dělat, aby se nezamilovala. Ví přece, že Jack z jejího života brzy zmizí – a Jack to ví také. Okolnosti, za jakých se setkali, by je měly od dalších setkání spíše odradit. Každý patří do úplně jiného světa. Existují i další okolnosti, proč by na sebe měli chtít zapomenout. Ani jednomu se to ale nedaří...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Smooth-talking Stranger, 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Citlivá místa. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (55)

kacenka6144
29.08.2024 5 z 5

Pro mě to byl opět krásný příběh o lidské vůli. Další varianta narušeného vztahu, teď zase mezi dětmi a matkou, a dopad na jejich další život. Zajímavé je vykreslení osobností, které z takového soužití můžou vzejít - přístup je stejný, ale výsledek jsou dva naprosto odlišní lidé. No a k tomu ještě ta část s "červenou knihovnou". Jacka prostě nejde nemilovat.

haWranka
11.12.2023 2 z 5

Jak mě první dva díly bavily, tenhle mě zklamal. Postava Jacka byla podivně nevýrazná, Ella mi nebyla nijak moc sympatická, děj byl extrémně průhledný a sexuální scény mi vlastně překážely. Chápu, že jde o červenou knihovnu, ale tady už se na city hrálo prostě moc.


Han-nah
16.07.2023 4 z 5

Taková krásná červená knihovna pro letní večery. Líbil se mi děj, ale hlavně, jak autorka dovedla perfektně do příběhu zapracovat i vztahy, které Elli má . Ty ze špatného dětství s matkou a sestrou mají vliv na další její život a vztahy s muži. Nevěří si, ale okolnosti ji donutí určité věci přehodnotit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Citlivá místa v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených520x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených27x
v Knihotéce220x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech1x