Sladký šepot přehled

Sladký šepot
https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89675/sladky-sepot-89675.jpg 4 339 339

Travis série

Žiadnej žene sa zatiaľ nepodarilo chytiť za srdce Jacka Travisa, syna miliardára Churchilla Travisa... Kým sa jedného dňa nezjaví v Jackovej firme nazlostená Ella Varnerová s novorodencom na rukách. Matkou dieťaťa je jej mladšia sestra, ktorá sa o dieťa nevie postarať, a Ella si myslí, že jeho otcom je Jack Travis, známy texaský plejboj. Ella žiada Jacka, aby po prvý raz v živote prevzal zodpovednosť za svoje činy. Jack sa tomu nebráni, no zoberie si omnoho viac...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Smooth-talking Stranger, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladký šepot. Přihlašte se a napište ho.

kacenka6144
29.08.2024 5 z 5

Pro mě to byl opět krásný příběh o lidské vůli. Další varianta narušeného vztahu, teď zase mezi dětmi a matkou, a dopad na jejich další život. Zajímavé je vykreslení osobností, které z takového soužití můžou vzejít - přístup je stejný, ale výsledek jsou dva naprosto odlišní lidé. No a k tomu ještě ta část s "červenou knihovnou". Jacka prostě nejde nemilovat.

haWranka
11.12.2023 2 z 5

Jak mě první dva díly bavily, tenhle mě zklamal. Postava Jacka byla podivně nevýrazná, Ella mi nebyla nijak moc sympatická, děj byl extrémně průhledný a sexuální scény mi vlastně překážely. Chápu, že jde o červenou knihovnu, ale tady už se na city hrálo prostě moc.

Han-nah
16.07.2023 4 z 5

Taková krásná červená knihovna pro letní večery. Líbil se mi děj, ale hlavně, jak autorka dovedla perfektně do příběhu zapracovat i vztahy, které Elli má . Ty ze špatného dětství s matkou a sestrou mají vliv na další její život a vztahy s muži. Nevěří si, ale okolnosti ji donutí určité věci přehodnotit.

Kniha Sladký šepot v seznamech