Tréning väzňa - Denník prostného tréningu přehled

Tréning väzňa - Denník prostného tréningu
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235373/bmid_trening-vazna-dennik-prostneho-tren-235373.jpg 3 13 13

Ak to myslíte s tréningom naozaj vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete. Vyhnite sa neúspechu s pomocou Denníka prostného tréningu Všetci sme už počuli túto vetu: duch je ochotný, ale telo slabé. Nikde to neplatí viac ako pri honbe za silou! V čom spočívajú dve zlaté pravidlá alebo tajomstvá, ako podriadiť telo túžbam ducha? Prvým tajomstvom je systém a tým systémom je oduševnený a organizovaný prístup. V drsnom svete sily to znamená, že budete sledovať plnenie svojich cieľov a merať svoj pokrok. Ak to myslíte s tréningom vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete. Hriechy ako lajdáctvo, nepravidelnosť, lenivosť a reorganizovanosť zmárnia všetky vaše sny o dosiahnutí fyzického úspechu odsabotujú akúkoľvek snahu ukuť si z tela pravú oceľ. Vyžeňte zo svojho tela démona slabosti tým, že sa dáte na zbožné vyznávanie sledovania a merania svojich pokrokov štýlom Tréningu väzňa. Druhým tajomstvom, ako uspieť pri budovaní väčšej sily, je inšpirácia. Paul Wade, autor bestselleru Tréning väzňa, majstrovského diela o posilňovaní s hmotnosťou vlastného tela, ide v tejto úžasnej príručke oveľa oveľa ďalej než tradičné denníky ponúka celú studnicu inšpiratívnych príbehov a tréningových tipov. Sú hotovým pokladom, ktorý vás v rozvíjaní silových schopností radikálne posunie ďalej. Táto kniha je vôbec prvým tréningovým denníkom, navrhnutým špeciálne pre športovcov využívajúcich hmotnosť vlastného tela. V iných denníkoch nájdete tabuľky na zapisovanie hmotnosti dvíhaných činiek, na typ použitého náradia alebo prístroja, dokonca aj na tep srdca a vitamíny užité v daný deň. V tomto denníku podobné rozptyľujúce informácie nenájdete. Je to denník určený na čistý, nepoškvrnený, drsný tréning s hmotnosťou vlastného tela. My vám dávame inšpiráciu a formu. Na vás ostáva pot a nezvratné rozhodnutie vytýčiť si plán a uskutočniť ho. Dvere príležitosti máte otvorené. Silu, ktorá vám doposiaľ unikala, máte konečne na dosah! Tie dvere sa nachádzajú na týchto stránkach a vo vašom srdci. Tak do nich vstúpte!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tréning väzňa - Denník prostného tréningu. Přihlašte se a napište ho.

Život-je-Růst
19.07.2024 2 z 5

Bohužel styl deníku, který si zvládnete udělat sami během 5 minut. Cením snad jen krátké tipy na protilehlých stránkách. Jinak za tu cenu se určitě nevyplatí.

Peleus
18.03.2019 3 z 5

Plusy:
+ líbivé grafické zpracování
+ užitečné tipy
+ pro někoho snad i jazykový styl
(potěšil odkaz a doporučení na knihu Pavla Tsatsoulina Nahý bojovník)

Mínusy:
- nejde o knihu, ale skutečně o deník, který si většina dokáže sestavit v tabulkovém procesoru typu Excel od Microsoftu, nebo vést ve sportovní elektronické aplikaci k tomu určené
- nepřináší nic navíc oproti knize Trénink vězně
- otázkou je, zda cena odpovídá obsahu
(doufám, že se tenhle mor nebude šířit dále a nedočkáme se - knižních záložek Trénink vězně, kalendářů Trénink vězně, samolepek Trénink vězně, plastových hodinek Trénink vězně, čepic Trénink vězně, tílek Trénink vězně, omítky z cely Trénink vězně... )

Zahonek
10.02.2016 1 z 5

Tohle jo opravdu kniha o ničem za nehoráznou cenu. Šel jsem ve spěchu koupit "Trénink vězně", knihu zběžně prolistoval, přehlídl jsem slovo "Deník" na obálce a takhle to dopadlo. Stačí chvilka nepozornosti. Vidím, že se dá vydělávat i na prázdných stránkách.. Říkám si, že kdybych začal prodávat svůj vlastní tréninkový deník, tak je ze mě milionář. Bohužel nemám tu drzost.. Jedna hvězda za pár rad a citátů.

Kniha Tréning väzňa - Denník prostného tréningu v seznamech