Třetí polovička přehled

Třetí polovička
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480508/bmid_treti-polovicka-pNH-480508.jpg 4 205 205

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží celý svět u nohou. Ve skutečnosti však bojuje s obsedantně kompulzivní poruchou, která jí zabraňuje navazovat milostné vztahy. Ale Burke – pohledný, starší a emocionálně vyzrálý muž – tvrdí, že ji chce… navždy! Akorát že Burke není tím, za koho se vydává. Je šťastně ženatý a Skye jen využívá pro své vlastní záměry. Aniž by postřehla, že se řítí do záhuby, začne Skye plánovat svatbu a Burke zatím svůj plán vypracovává k naprosté dokonalosti. Jenže dokonalý plán prostě neexistuje a neexistuje ani jedna pravda.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

Too Good to Be True, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třetí polovička. Přihlašte se a napište ho.

lalela
08.03.2025 5 z 5

Skvělé svižné čtení, kde se pravdu dozvídáte z pohledu tří lidí, manžela, manželky i druhé manželky. Každý pohled na věc je originál a autorka krásně vyřešila zápletku. Byla jsem překvapená, když mi to vše "docvaklo".

Lilliana4567
23.02.2025 5 z 5

Ještě bych chtěla podotknout, že autorka má vynikající styl. Nevím, jestli tomu pomohl i překlad - ale je to nesmírně kultivovaný, bohatý jazyk. Velmi mě to nadchlo i z tohoto pohledu.

Lilliana4567
23.02.2025 5 z 5

(SPOILER) Pro mě byla kniha velkým překvapením. Nečekala bych podle anotace tak napínavý příběh - ppravdu jsem četla jedním dechem. Střídání časových rovin a postav bylo zajímavé, to vždy knihu oživuje, vůbec jsem se neztrácela. Naopak, to postupné odkryvani příběhu, kdo co jak udělal, že se kladná postava změní v negativní, to bylo skvěle vystavené!
Byly tam i zajímavé úvahy na téma vztahy, manželství, dlouhé společně soužití, odlišnosti, kompulzivní porucha ad.
Moc bavilo, doporučuji

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021

Kniha Třetí polovička v seznamech

v Mé knihovně175x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)