Třetí strana mince přehled
Vítězslav Welsch
Bedřich Mráček série
< 5. díl
Mrtvý muž, zavražděný uprostřed noci, a otazníky točící se kolem jeho minulosti. Další z případů nadporučíka Bedřicha Mráčka, do kterého ovšem nečekaně vstupují i mezinárodní zájmy. A jak se ukáže, nejenom ony! Ani příliš jasný případ mrtvé lichvářky nikoho z kriminalistů netěší. Protože dokazovat vrahovu nevinu je v jistých ohledech daleko těžší než akceptovat jeho úplné doznání k zločinu...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třetí strana mince. Přihlašte se a napište ho.
Pátý, docela akční, příběh ze série o detektivech z "Devítky". Detektiv Mráček s kolegy opět řeší dva případy. V prvním jde o vraždu lichvářky a ve druhém Mráček nechtěně "fušuje" do řemesla špionům a tentokrát mu jde opravdu o život. Škoda, že jde asi o poslední příběh, docela jsem Mráčkovi přišla na chuť.
Poslední díl s Bedřichem a partou z devítky se nesl v tradičním duchu celé série. Čtení je to lehké a celkem pěkně odsýpalo. Za mě škoda, že není nějaký další díl.
Kniha Třetí strana mince v seznamech
2008 | Smrt přichází s podzimem |
2010 | Člun v mlze |
2012 | Třetí strana mince |
2009 | Zemři a zapomeň... |
2011 | Žába na prameni |
S odstupem nekolika let jsem se dostal k detektivce pana Welsche, kterou jsem jeste necetl a opet mne nezklamal. Rozlouskl jsem knizku nadvakrat a muzu rict, ze dej ma spad, dobrodruzstvi i humor. Dobra prace.