Tretie dvojča přehled
Ken Follett
Húževnatá mladá vedkyňa Jeanie Ferramiová urobí šokujúci objav, keď sa z databázy FBI dozvie o existencii dvoch mladých mužov, identických dvojčiat, študenta práva a odsúdeného vraha. Čo je zvláštne, narodili sa dvom rozličným matkám v nemocniciach vzdialených od seba stovky míľ. Len čo sa pokúsi preniknúť do ich rodinného pozadia, jej záujem okamžite zaregistujú také významné inštitúcie ako Pentagon a New York Times. Čím viac sa dozvedá, tým ťažšie je je položenie. Po tom, čo jej život navyše skomplikuje láska, úzko spojená s profesionálnou vášňou, situácia jej celkom prerastá cez hlavu. A keď sa ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, uvedomí si, že ide o viac ako vedecký problém - o sprisahanie, do ktorého je zapojená nielen významná vedecká spoločnosť a politici, ale aj jej vlastné pracovisko.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2001 , Slovenský spisovateľOriginální název:
The Third Twin, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tretie dvojča. Přihlašte se a napište ho.
Malinko mě to připomínalo "Účinný lék" od Arthura Hailleyho, pěkně to odsýpá a čtenář se nenudí.
Moc pěkný napínavý thriller z lékařského prostředí. Ukazuje, kam až může vést touha po bohatství a jak může skončit laboratorní lékařský experiment, nestojí-li nad ním slušný člověk pevných morálních zásad. Dobře napsáno, výborně se četlo !
Kniha Tretie dvojča v seznamech
dvojčata dědičnost kriminální thrillery
2013 | Zima světa |
2015 | Hranice věčnosti |
2021 | Večer a jitro |
2021 | Pilíře země |
2018 | Pád titánů |
Dobře to bylo napsané i se to dobře četlo