Trhlina přehled

Trhlina
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468303/bmid_trhlina-dGv-468303.jpeg 4 4045 4045

Táto kniha vznikla zvláštnym spôsobom. Po vydaní mysteriózneho trileru Strach sa autorovi ozval človek, ktorý mu vyrozprával naozaj desivý príbeh. Jozef Karika jeho rozprávanie zaznamenal, mnohé tvrdenia overil, doplnil o vlastné zistenia a spracoval do knihy, ktorú máte pred sebou. Na jej stránkach rozmotáva veľmi tajomný, tragický a hrôzostrašný prípad. Zároveň poodhaľuje jednu z najväčších záhad Slovenska – nevysvetliteľné miznutie ľudí v pohorí Tribeč. Legenda, zámerná mystifikácia alebo desivá skutočnosť? Túto otázku si kladie aj autor, predkladá strhujúci hororový príbeh a necháva na čitateľovi, aby našiel odpoveď.... celý text

Horory Thrillery Literatura slovenská
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)

Trhlina, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trhlina. Přihlašte se a napište ho.

Miesbacher
včera 4 z 5

(SPOILER) Záhada Blair Witch po slovensku. Konec? Nevím, nevím. 4/5 za autorův styl psaní.

Andreya
19.01.2025 5 z 5

(SPOILER) No tak tohle mě hodně bavilo. Byla jsem vzrušená a vyděšená zároveň. Opřeno o skutečné události, že se lidé v tom pohoří opravdu ztrácí. Ale zda je to opravdu tak, jak popisuje Igor těžko říct. Já tyto věci kolem nadpřirozena miluji, dimenzionální brány, paralelní světy, časoprostor. Připomnělo mi to film Tajemství jezera Caddo.

be_pa
07.01.2025 4 z 5

Audioknihu mi doporučila kolegyně hláškou "fučí, fučí, ovečka se pase". Napínavé, má to atmosféru. Mám teď o čem přemýšlet.
Jen jsem na konci čekala zvětší WOW.

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

Knižní novinky (19. týden)

05.05.2019

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2018

27.12.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Trhlina v seznamech

v Přečtených5 443x