Trhový Štěpánov: knížka o obci s dlouhou a zajímavou historií, s tvořivou současností i mnoha zajímavostmi přehled
Jaromír Vlček
Historický přehled, architektonické památky, výčet společenského života a významných občanů s regionálním místopisem středočeské obce.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trhový Štěpánov: knížka o obci s dlouhou a zajímavou historií, s tvořivou současností i mnoha zajímavostmi. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Trhový Štěpánov: knížka o obci s dlouhou a zajímavou historií, s tvořivou současností i mnoha zajímavostmi v seznamech
Autorovy knížky
2005 | Trhový Štěpánov: knížka o obci s dlouhou a zajímavou historií, s tvořivou současností i mnoha zajímavostmi |
Pro patriota této obce, jehož rod zde žije již přes 400 let je tato kniha téměř povinností.Myslím, že pan Vlček, jako dlouholetý kronikář odvedl slušnou práci a přiblížil zde Trhový Štěpánov všem, kteří se zajímají o regionální historii tohoto významného města.