Totálně zaláskovaná přehled
Maja von Vogel , Henriette Wich
Tři holky na stopě série
Brzy bude Valentýna a Tři holky na stopě se zabývají jen a jen láskou. Jenže tentokrát je všechno jinak: proč je Holger Marii najednou tak cizí? Pro koho je růže, kterou objednal Benni? A proč Michi nechce s Kim strávit ‚Valentýna? A aby toho nebylo málo, Kim učiní ještě jeden strašný objev… A je z toho nový případ pro Tři holky na stopě. Tři kamarádky musí navíc vedle napínavé detektivní práce přestát i dobrodružství zvané přátelství. Není totiž zrovna jednoduché sladit tři různé názory. Ale detektivní klub Tři holky na stopě se postaví k této výzvě odvážně a chytře a jako vždy se z nich stane neporazitelný tým!... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2014 , VíkendOriginální název:
Totalverknallt, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Totálně zaláskovaná. Přihlašte se a napište ho.
Tři holky na stopě bývala kdysi mou velmi oblíbenou sérií. Příběhy jsou velmi čtivé a napínavé a postavy sympatické. Pokud máte rádi detektivky a patříte do určené věkové skupiny, nenechte si tuto báječnou sérii ujít!
Kniha Totálně zaláskovaná v seznamech
Tři holky na stopě čtu moc ráda a nejvíc mám ráda asi Franzi protože si myslím že se jí dost podobám