Tři metry vášně přehled

Tři metry vášně
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320738/mid_tri-metry-vasne-UU1-320738.png 3 72 72

Přišla jsem na to jako blesk z čistého nebe. Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh. Dalo by se to shrnout do jedné věty: Budu vám vyprávět, jak jsem konečně našla ten ideální model!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři metry vášně. Přihlašte se a napište ho.

Marcik7
28.08.2024 3 z 5

Tato knížka pojednává hlavně o tom, jak je důležité smířit se se svým vzhledem a umět nosit kilogramy navíc i když vám to okolí dává často sežrat. Líbily se mi vzpomínky Haliny na některé její konkrétní šaty, jak k nim přišla a s jakou láskou a sebeobětováním ji na některých nákupech doprovázel její milovaný muž. Také se zde popisuje jako žena velmi vášnivá a jak je důležité vypadat žensky a líbit se mužům.

JiříM
03.04.2024 4 z 5

Zajímavé postřehy a místy vtipná. Bavil jsem se.

DodyF
31.01.2024 4 z 5

Klasická Halina, oddechová literatura, která není hloupá a sem tam se mihne nějaký hlubší postřeh.

Kniha Tři metry vášně v seznamech