Tři v posteli přehled

Tři v posteli
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229792/mid_tri-v-posteli-nSp-229792.jpg 3 26 26

Zábavný, citlivý a jemně hořký příběh ze současnosti o jednom fungujícím mateřství. Když se úspěšná a atraktivní žena rozhodne mít dítě, její život se obrátí vzhůru nohama... Atraktivní, úspěšná a ambiciózní Bella Browningová pracuje naplno, užívá si naplno a zbožňuje svého manžela, žurnalistu Dona (i když její chování tomu vždycky neodpovídá). Ale kdesi hluboko uvnitř cítí, že jí něco chybí... Dítě. Dona ta vyhlídka děsí, ale nakonec... Bella pracuje jako poradce pro vrcholový management firem, jejichž obrat se pohybuje v řádech mnoha milionů liber... Ona to přece zvládne! Nebo snad ne? Mezi záchvaty ranních nevolností, bouřících se hormonů a občasnými neuváženostmi s úžasným Chrisem z kanceláře si velmi rychle uvědomuje, jak je těžké být dokonalou, pracující moderní matkou, oplývající sex-appealem řecké bohyně. Belle se nakonec podaří s nástrahami spojenými s mateřstvím nějak vypořádat a stává se z ní silnější, šťastnější žena.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři v posteli. Přihlašte se a napište ho.

Jája92
21.07.2020 3 z 5

Knihu jsem si půjčila ze zvědavosti, mnohé pasáže mě překvapily, některé pobavily, ale asi jsem očekávala něco trochu lepšího.

Aranel15
04.02.2020 3 z 5

Na knize mě vytáčelo, že Bella celé těhotenství pije, kouří a zanedbává vyšetření...Hrdinka dost často neví, co vlastně chce. Kniha má barvité vylíčení porodu a krásné pasáže popisující lásku k dítěti

MakiMel
14.01.2020 4 z 5

Na můj vkus se to poněkud vleklo a taky mě trochu zklamal závěr, který byl až příliš happy. Ale celkově se jedná o pohodové a odpočinkové čtení.

Kniha Tři v posteli v seznamech