Tři ženy u jezera přehled
Dora Heldt
Alexandra, Friederike, Jule a Marie byly nejlepší kamarádky od dětství a pravidelně spolu trávily prázdniny u jezera v domě Mariiných rodičů, než se v dospělosti rozhádaly. Nyní, po letech odmlky, je Marie po smrti a kamarádkám se do rukou dostane její poslední vůle, která je přiměje sejít se opět v domě u jezera. Dokážou překonat staré křivdy?... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2023 , AlpressOriginální název:
Drei Frauen am See, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři ženy u jezera. Přihlašte se a napište ho.
Když jsem si na přebalu knihy přečetla, že se jedná o oblíbenou německou autorů, jejíž některé knihy byli zfilmovány, čekala jsem asi víc.
Jak již zde bylo napsáno - velké množství postav, různé časové linie, příběh vyprávění z různých pohledů. Občas se tam objevila nějaká příhoda př. bývalá přítelkyně přítele kamarádky jedné z postav, která s dějem knihy absolutně nesouvisela. Za mě chaos.
Jsem nakonec ráda, že jsem knihu dočetla, první část byla utrpením, tolik jmen, střídání času, kdy se děj odehrával, postav z jejichž pohledů byl příběh vyprávěn a celkem nuda. Nicméně jsem věřila, že něco zajímavějšího přijde, ale konec se dal očekávat.
Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)
12.11.2023
Kniha Tři ženy u jezera v seznamech
2010 | Dovolená s tátou |
2016 | Při návalech aspoň není zima |
2009 | Domilováno |
2012 | Moje drahá teta |
2011 | Kamarádky |
Pohodové čtení pro "zralé holky" se životními zkušenostmi. Hezky se to četlo.