Třicet a jedna noc v zakletí mezi brouky přehled
Otomar Schäfer
Pravdivé vylíčení neslýchaných dobrodružství, smutných i veselých, která autor sám prožil a vypravuje velkým i větším dětem.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třicet a jedna noc v zakletí mezi brouky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Třicet a jedna noc v zakletí mezi brouky v seznamech
1931 | Pohroma |
1926 | Hrdina Lackmann |
1924 | Třicet a jedna noc v zakletí mezi brouky |
1926 | Magorka I. |
1920 | Vtělení Pampylasovo |
Milá knížka o tom, jak za autorem přijede na návštěvu jiný spisovatel, Josef Hais Týnecký, autor knih o přírodě – na začátku knihy stojí list jemu adresovaný, v němž se autor omlouvá za to, že odhaluje cíp roušky skrývající jejich dobrodružství při pouti broučí říší – načež se oba přátelé změní v hmyz a prožijí spolu dobrodružství v broučím světě.
Poslechněte si věnování, jež autor do knihy dal: „SLEČNĚ ZDEŇCE SCHÄFROVÉ, studující nižší Vyšší Dívčí školy v Praze, batolátku HANINCE, PANU nemluvněti JIRKOVI, všem třem stejným dílem, stejně upřímně a radostně klade pod stromeček štědrovečerní o Vánocích 1924 TATÍČEK." – Není to nádherná připomínka zašlých časů?