Třídnické hodiny: Práce s třídním kolektivem přehled

Třídnické hodiny: Práce s třídním kolektivem
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541005/bmid_tridnicke-hodiny-prace-s-tridnim-kolektivem.jpg 5 3 3

Třídnické hodiny jsou zásadním přínosem pro podporu pozitivních vztahů mezi učitelem a žáky i mezi žáky samotnými. Tato kniha nabízí inspirativní tipy a strategie pro efektivní vedení třídnických hodin a komunikaci s žáky i jejich rodiči. Kromě toho obsahuje bohatou paletu aktivit a připravených hodin, které podporují interaktivní a angažované učení, a věnuje se nejen zábavnému stmelování kolektivu, ale i řešení náročných a opomíjených témat. Jednotlivá cvičení vedou žáky k pozitivnímu přístupu k sobě i jejich spolužákům, předcházení konfliktů, sebereflexi či osvojení si práce se stresem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třídnické hodiny: Práce s třídním kolektivem. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

mataaskorice
12.10.2024 5 z 5

Perfektní! Díky moc za hromadu inspirace. Něco jsme už ve škole použili (třeba jsme hráli se sedmáky na upíra) a bylo to super. Knížku všem třídním pedagogům určitě doporučuji.

flanky
16.07.2024 5 z 5

Konečně. Tohle je kniha, která tu dlouho nebyla. Všude najdete různé aktivity a knihy, které se věnují mateřince či prvnímu stupni, ale třídnické hodiny pro 2. stupeň ZŠ mají svou knihu aktivit až nyní. Za mě parádní počin, ve kterém najdete hromadu aktivit, které jsou i tematicky rozdělené. Jsou zde i hodiny pro zábavu, hodiny s určitým cílem či dlouhodobější hodiny. Několik stručných (ale dost výstižných) kapitol je věnováno i spolupráci s pomocnými organizacemi či pár rad pro začínající učitele. Za mě nutná výbava každé základní školy.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Třídnické hodiny: Práce s třídním kolektivem v seznamech

v Přečtených3x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x