Morriganin kríž (Časť 1.) přehled
Nora Roberts
Trilogie Kruh / Morriganin kríž série
1. díl >
Keď svet ľudí začnú ohrozovať démoni, požiada bohyňa vojny Morrigan najväčšieho mága Hoyta, aby zostavil armádu šiestich bojovníkov, s ktorými bude čeliť kráľovnej démonov Lilit. Nepovie mu, kde ich má hľadať, ani ako sa volajú. Všetko čo Hoytovi prezradí je, že musí opustiť svoj rodný kraj a putovať po krajine. " Niektorí si nájdu teba, iných vyhľadáš sám. Bosorku bojovníka, učenca, toho kto má mnoho podôb a tiež toho,koho si stratil." oznámila mu. Šesť bojovníkov proti miliónom upírov? Ako sa ubránia, ako prežijú ? Je vôbec možné takýto boj vyhrať? A prečo si vybrala Morrigan práve jeho?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , Columbus (SK)Originální název:
Morrigan´s Cross, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Morriganin kríž (Časť 1.). Přihlašte se a napište ho.
Do téhle knihy jsem se pustila kvůli čtenářské výzvě. Jako první díl série mi to přišlo takové nemastné, neslané, ale dám šanci ještě dalšímu dílu.
Vzhledem k celkovému hodnocení v modré a upírům kterým se kromě Stokerovy klasiky vyhýbám jsem od knihy mnoho neočekávala. Ovšem Nora mě opět mile překvapila jak toto téma zajímavě uchopila, bavilo mě to prolínání věků.
Kniha Morriganin kríž (Časť 1.) v seznamech
2000 | Smrtící nahota |