Trochu vzduchu přehled
Tomáš Lojek
Devět povídek ze současné Prahy o naději, osamělosti a démonech v nás Drobné sondy mladého českého prozaika Tomáše Lojka do života lidí žijících v dnešní Praze se zabývají především mezilidskými vztahy. Hlavní hrdinové se snaží proniknout jejich spletí a přitom čelí svým soukromým mezním situacím. Nahořklé epizody z jejich života poukazují na to, co člověka svírá a zneklidňuje, co se ukrývá v jeho nitru, jaké smutky a starosti si každý z nás v sobě nese. Kniha vychází pouze v elektronické podobě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trochu vzduchu. Přihlašte se a napište ho.
9 povidek dostupnych pouze v e-knize vypravi o nekolika obyvatelich Prahy a jejich strastiplnem zivote, jednoho trapi laska, druheho prace, tretiho zdravi, trosku z toho cisti beznadej, osamelost a zoufalost... chybelo mi tam nejake propojeni, pointa, rozuzleni
Kniha Trochu vzduchu v seznamech
2017 | Oběšenci jdou s námi |