Zatrollená historie přehled
Christophe Arleston
Trollí války série
1. díl >
Troy je fantastický svět, kde jestli něco nechybí, tak magie, dobrodružství a legrace. A v tomto světě vyrostla lidská dívka Waha, i když maličko na podivném místě... Adoptoval ji totiž troll, slavný lovec Tetraam, který sežral její rodiče a jejich koně, jenže když mělo dojít na ni, už nemohl, a tak si ji nechal. Waha vyrostla v přesvědčení, že je také trollka, jen maličko méně ochlupená, než se sluší. Pak ale lidé zahájí velkou válku proti trollům, kteří je pravda dost žerou, a to doslova. A Tetraam a Waha, aby zachránili svůj kmen, se musejí vydat na odvážnou pouť, díky níž se mezi trolly stanou legendami...... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2003 , BB art , CrewOriginální název:
Histoires Trolles
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zatrollená historie. Přihlašte se a napište ho.
Veľké prekvapenie. Humor parádny, všetko sa rozbiehalo, zoznamovanie s odlahčením štýlom, podobný humor ako Asterix, len ešte dospelejší, brutálnejší a čiernejší. Perfektná, detailná kresba a parádny hrdinovia. Veľká spokojnosť a hlad po ďalšom diely. Najlepšia scéna: Trollia škola
Kniha Zatrollená historie v seznamech
2016 | Ekhö: Zrcadlový svět 1 a 2 |
2017 | Ekhö: Zrcadlový svět 3 a 4 |
2003 | Zatrollená historie |
2004 | Okultní oheň |
2018 | Ekhö: Zrcadlový svět 5 a 6 |
Klasická francouzská taškařice, kde všude něco lítá a spoře oděné krásky mají roztažené nohy vždy jen tak akurát a ve velmi zajímavém světě, ten nápad je fakt originální.