Troufalá vášeň přehled
Penelope Douglas
Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osmatřicet a jí jen devatenáct. V jedné domácnosti se však vzájemné blízkosti vyhnou jen těžko.... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2024 , Ikar (ČR)Originální název:
Birthday Girl, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Troufalá vášeň. Přihlašte se a napište ho.
Veľmi dobré napísané, opäť skvelá kniha od Penelope. Zakázaná láska, vekový rozdiel, silná chémia postáv. Napriek tomu je to jedna z jej najkonzervatívnejších kníh.
Pike bol na môj vkus trochu "mäkký", málo dominantný a priebojný, ale to je len otázkou vkusu. To, že sa za daných okolností snažil držať späť je pochopiteľné. Ktorý rodič by chcel ublížiť vlastnému dieťaťu, nie?
Kniha teda výborná, no po prečítaní Credence taká ľahká oddychovka :)
Ježíš, tohle bylo tak boží čtení! Vážně. Hltala jsem stránku za stránkou a nemohla přestat. Bylo to tak žhavé a zároveň milé a vtipné. Opravdu jsem se moc bavila. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách :)
Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)
15.03.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)
28.02.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (7. týden)
21.02.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„,,Čas běží mnohem rychleji, než čekáš."“
„,,Nikdy nic nejde podle plánu."“
„,,Je mladý, všichni děláme chyby a říkáme sobecké věci, když si myslíme, že nám patří celý svět."“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Troufalá vášeň v seznamech
láska náhody zakázaná láska věkový rozdíl partnerů (age gap)
2018 | Nádech |
2019 | Jiskření |
2023 | Láska na hraně |
2024 | Troufalá vášeň |
2024 | Corrupt: Skazení |
Běžně nečtu tyhle typy knih, ale tohle se četlo dobře. Na můj vkus možná trošku zbytečně natahující a konec až moc přeslazený, ale jak říkám, nejsem už tak úplně cílová skupina. Na delší dobu si od podobných témat dám zase pokoj.