Troufalá vášeň přehled

Troufalá vášeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531677/bmid_troufala-vasen-65c40d4bd25d6.jpg 4 499 499

Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osmatřicet a jí jen devatenáct. V jedné domácnosti se však vzájemné blízkosti vyhnou jen těžko.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Birthday Girl, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Troufalá vášeň. Přihlašte se a napište ho.

Nattali.ka
08.12.2024 3 z 5

(SPOILER) Oceňuji nevšední byť jasnou zápletku, prekérní situace, kterou jsem stejně jako hlavní postavy vnímala jako neřešitelnou - prostě přebrat synovi přítelkyni mi přišlo jako jasné "No Go". Líbilo se mi vykleslení Pika, který byl znázorněn o dost rozumnější a racionálnější proti mlaďoučké Jordan, které celou situaci trošku zlehčovala. Hodnotím lepším průměrem, četlo se mi to dobře, pěkný příběh o tom, že lásce neporučíš.

dikara
07.12.2024 5 z 5

či toto budem čítať, som aj rozmýšľala .... smeruje to k podvádzaniu a "neuznávam" veľmi takýto veľký vekový rozdiel vo vzťahu
lenže, o podvádzanie sa nakoniec "postaral" niekto iný a ten viacročný rozdiel bol opísaný tak, že mi to vôbec nevadilo /a zas, ak by on vo veku cca 40 rokov vyzeral ako Henry Cavill .... /
ten príbeh bol veľmi milý, opisovaný z jej aj jeho pohľadu, čo bolo fajn, lebo boli opísané tie pocity oboch, ako tomu odolávali, vyhovárali si to, aby nakoniec podľahli
Jordan musela veľmi rýchlo dospieť, vzhľadom k jej rodinnej situácii, preto sa chovala tak, ako sa chovala
Pike vlastne tiež, len teda pred 18 rokmi, kedy ho prekvapilo tehotenstvo a postavil sa k tomu veľmi zodpovedne
no a Cole ... on vlastne nebol zlý, len bol stále "dieťa", chlapec, o ktorého sa vždy niekto staral a tak vyzeral aj jeho život a to, ako sa ku všetkému staval, nezodpovedne
preto som vlastne chápala konanie hlavných postáv, no v skutočnom živote by som s tým asi nesúhlasila
je to oddychový príbeh, veľmi dobre sa číta, ten námet bol pre mňa niečo nové
ale z prekladu som mala niekedy pocit, ako keby to bolo prekladané doslovne, lebo v slovenčine sa také frázy, ako boli niekedy použité, asi ani nevyskytujú

Kacky_knihovna
01.12.2024 5 z 5

S Penelope Douglas jsem právě zažila dvakrát poprvé. Jednak je to moje první kniha od této autorky a zároveň je to i poprvé, co jsem četla knihu, kdy mezi hlavními hrdiny byl větší věkový rozdíl, a to rovnou dvojnásobný.

Autorka píše velmi čtivě, takže jsem hltala stránku za stránkou a nešla spát, dokud jsem knihu nedočetla na jeden zátah. Příběh se může zdát jako obyčejný, ale opravdu vás v mnohém překvapí. Kniha nabízí zamotané vztahy, vnitřní dilemata a těžká rozhodnutí. Kniha je psána z pohledu obou hlavních hrdinů – Pikea a Jordan, což já můžu, zejména v erotických románech, protože chci vědět, co se těm chlapům honí hlavou.

Tahle netradiční dvojice má před sebou spoustu překážek, které jim brání překročit hranice. Vše se zdá velmi složité, tohle přeci nemůže fungovat... a nebo může?

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (7. týden)

21.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

,,Čas běží mnohem rychleji, než čekáš."

,,Nikdy nic nejde podle plánu."

,,Je mladý, všichni děláme chyby a říkáme sobecké věci, když si myslíme, že nám patří celý svět."

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Troufalá vášeň v seznamech