Ledový kníže / V příboji vášně přehled

Ledový kníže / V příboji vášně
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358979/bmid_ledovy-knize-v-priboji-vasne-gpf-358979.jpg 4 3 3

Ledový kníže (Trůn San Felipe) Ani jeho vlastní bratr netuší, co se vlastně skrývá pod chladnou maskou Antonia, vládnoucího knížete ostrovní monarchie San Felipe. Až Bella, bývalá baletka, usilující o vybudování nového, poctivého života, v němž se bude moci všem hrdě podívat do očí, dostane možnost pod tuto škrabošku nahlédnout. Dovolí jí ale Antonio více? V příboji vášně (Vládcové ze Středomoří) Byla to Sofía, kdo navrhl rozchod. Byla to Sofía, kdo navrhl ještě jednu noc. A Nik souhlasil… Jenže jak měla Sofía vědět, že ta poslední noc, kterou se rozhodla s princem strávit, nezůstane bez následků? Bez následků, které je Nik ochoten řešit jediným způsobem - Sofía se za něj provdá a usedne po jeho boku na trůn jako královna. Věřit jí už ale nikdy nebude!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

The Mistress That Tamed De Santis / Carrrying the King´s Pride, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledový kníže / V příboji vášně. Přihlašte se a napište ho.

vcielka
12.02.2020 3 z 5

Ledovy knize: Taka priemerna. Neurazi. Trochu ma len rozculovali tie ich domnienky: a teraz je to uz naposledy. Bolo to stale dookola a tak unavne

V priboji vasne: ta vesen tam akosi chybala. Nemyslim ani tak vasen medzi hrdinami ale vasen vo vyrozpravani pribehu. Bol bez stavy. Nic sa tam poriadne nedialo. A pritom zaciatok tolko sluboval

Kniha Ledový kníže / V příboji vášně v seznamech

v Mé knihovně30x