Zlo přehled
Peter Newman
Na jihu to v Thrlině začíná vřít. Zlo, Gammin meč, se probouzí a volá, že chce být ještě jednou použit v boji. Jenže Tulák si našel domov, usadil se a volání ignoruje. Frustrovaný meč křičí, dokud mu neodpoví někdo jiný. Jmenuje se Vesper.
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2018 , HostOriginální název:
The Malice, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlo. Přihlašte se a napište ho.
Největší zklamání poslední doby..
Tato kniha mě postavila do situace, kdy buď nedočtu ( což prostě nesnášim ) nebo budu číst každý tak 5tý řádek.. v tomto případě nakonec bylo nutné přistoupit k drastičtější metodě - a sice 5 řádků z jedný stránky.. o nic jsem nepřišla, vše pochopila a další díl NIKDY.
Škoda, zase jednou příběh s nevyužitým potenciálem..
Do tuláka jsem se nutila a několikrat jej odložila,mozna proto jsem celý svet a jeho vznik moc nechapala. Nadále i zde pro mne ma autor strasne moc fantazie, az se v tom clovek ztraci. Příběh pro mne byl ale lepe uchopitelny,i když některé pasaze byly nudnejsi nebo opet matouci. Dejova linka Massassi sice neco castecne vysvetluje,ale ne zcela a jeji promenu jsem take prilis nepochopila. Protože kdyz je to trilogie,bylo by mi lito treti dil vynechat,tak tomu jeste sanci dam :)
Kniha Zlo v seznamech
Zlo je druhým dílem od spisovatale Petera Newmana. Pokud se vám líbil první díl (Tulák) tak určitě neváhejte a sáhněte po ní! Je to sice něco trochu jiného jako první díl ale nudit se určitě nebudete.