Turbulence přehled

Turbulence
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355913/mid_turbulence-F3X-355913.jpg 4 1044 1044

Po bolestném rozchodu s přítelem Gillian nemá zájem o vážný vztah, okouzlující Jake Weston však do jejího života vtrhne jako bouře a jedna vášnivá noc přeroste v množství nezávazných sexuálních schůzek na různých místech světa. On je zkušený pilot a ona začínající letuška – v aerolinkách s přísným zákazem vztahů mezi zaměstnanci. Oba mají svá tajemství a každý jiné problémy s rodinou. Neměli se zamilovat, jejich srdce měla zůstat v bezpečí, jejich skandální milostná aféra se jim však vymkla z rukou a je odsouzena k záhubě. Tohle je jejich bouřlivá láska plná vzestupů, pádů a otoček. Zkrátka turbulence.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Turbulence, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Turbulence. Přihlašte se a napište ho.

LenkaStr
14.01.2025 3 z 5

S tímhle jsem trochu zápasila z mnoha, uznávám subjektivních, důvodů. Jednak úvodní kapitoly mě moc neoslovily, Jake v nich působí jako arogantní **kot, což málokoho přitahuje, mě to rovnou málem odehnalo. On byl upřímně toxickej as hell téměř po celou dobu, a to že jsem předpokládala, že to bude mít vysvětlení, pomáhalo jen trochu. Pokud jde o Gillian, tak u té mě iritovalo, jak snadno se nechávala znovu a znovu vmanipulovat zpátky do tak toxického nevztahu. Skákání v čase taky moc nepomáhalo, protože místo aby ty flashbacky postupně vnášely trochu světla, spíš vyvolávaly další otázky. Jo a na prology, které ve skutečnosti patří někam doprostřed děje, tak na ty jsem vyloženě alergická. Když to takhle sesumíruju, vlastně to měl být děs a přitom kupodivu ne, jako celek to fungovalo a i když mám jiné preference, za přečtení určitě stojí.

Majuš333
04.01.2025 5 z 5

'Všechno jsme my. Všechno je turbulence.'

Do 'Turbulence' som sa zamilovala na prvý pohľad a táto láska je večná! :)
A moje ĎAKUJEM za výborný preklad si zaslúži Renata Heitelová!

'...pořád budeš MOJE anomálie!'

Haňulilinka
25.09.2024 4 z 5

Od začátku zhruba do poloviny mě kniha příliš nebavila, zdálo se mi, že se děj hodně omílá dokola, ale konec se rozjel a vůbec nechápu, jak se v ani ne 100 stranách stalo tolik zvratů. Některé byly předvídatelné, jiné jsem moc nečekala.

Kniha Turbulence v seznamech

v Přečtených1 394x