Tvá dubnová lež 1 přehled

Tvá dubnová lež 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510020/bmid_tva-dubnova-lez-1-b05-510020.jpg 4 48 48

Tvá dubnová lež série

1. díl >

Potkal jsem dívku pod rozkvetlou třešní a můj osud se začal měnit. Kósei Arima je od útlého dětství uznávaným klavírním virtuosem, ale po smrti své matky ztratí schopnost hrát na klavír a uzavře se do monotónního světa, ve kterém není místo pro hudbu ani opravdovou radost. Jednoho dne se však setkává s pozoruhodnou houslistkou Kaori Mijazono – a najednou se mu do života vracejí barvy...... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew

四月は君の嘘 1, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvá dubnová lež 1. Přihlašte se a napište ho.

Bonda
29.12.2024

Růžová knihovna ze středoškolského prostředí. Parta nasadí síly, aby pomohla dlouhodobě traumatizovanému, posmutnělému kamarádovi začít znovu hrát na klavír. Je to tam samý virtuóz nebo sportovec. Líbí se mi téma hudby (čtenář si může i pustit skladby, které zaznívají v ději) a téma tvůrčí i životní energie (a její ztráty). Vše jde ale tak nějak po povrchu.

lassse
22.11.2024 4 z 5

První moje manga s "normálním" příběhem a ono to funguje!

Malarkey
25.10.2024 4 z 5

Japonci evidentně zvládnou vytvořit mangu na cokoliv a nemusí to nutně být fantaskní, hororové a nebo jakkoliv jinak neuvěřitelné. Třeba to může být úplně běžné, citlivě něžné a otevírající témata, se kterými se mladý mnohdy potýkají a neví, jak z nich ven. Dobře napsané, nakreslené, zajímavě čtivé. Bavilo mě to od začátku do konce.

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023

Kniha Tvá dubnová lež 1 v seznamech