Tvarytmy přehled

Tvarytmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225689/bmid_jaroslav-dusek-tvarytmy-225689.jpg 4 272 272

Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě. S kým se ve tmě setkal a co se o životě a vesmíru dozvěděl, se dočtete v jeho knize TVARYTMY, kterou společně s Jaroslavem připravila spisovatelka Pavlína Brzáková. Součástí knihy jsou pozoruhodné ilustrace nevidomých.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvarytmy. Přihlašte se a napište ho.

Jančislava
21.01.2025 5 z 5

Kniha se mi četla velmi příjemně. Načerpala jsem inspiraci a mám o čem přemýšlet.

j.vitek
09.01.2025 4 z 5

Pana Duška uznávám jako převážně komediálního herce. Mám jej hlavně spojeného s pár jeho slavnými rolemi, které mě bavily a stále i ve vzpomínkách rozesmívají.

Kniha už je pár let stará. Svět se od doby vydání hodně posunul a některé oblasti nabyly na důležitosti a naopak.

Jak známo, Jaroslav Dušek je velký inspirátor. Dokáže zaujmout a nadchnout. To, zda sám podle principů, které takto prezentuje i sám žije lze jen těžko posoudit. Proto jej stále považuji více za herce, baviče, moderátora a promotéra než spisovatele.

Kniha se čte dobře a je možné v ní nalézt mnoho inspirace.

Slušel by jí seznam odkazovaných zdrojů.

Gejitka
20.07.2024 4 z 5

Kniha skáče z tématu na téma. Pobyt ve tmě se zde rozebírá spíše okrajově. I tak byla kniha pro mě zajímavým čtením.

Ze srdce do srdce!

Kniha Tvarytmy v seznamech