Tvrdohlavá sestřička přehled
Mary Higgins Clark
Uplynulo už deset let od chvíle, kdy Carolynin bratr Mack záhadně zmizel. Každý rok na Den matek telefonuje domů. Ujistí matku, že se má dobře, ale při jejích horečných dotazech mlčí a brzy zase zavěsí. Co ho k tomu vede a jaké tajemství skrývá? Carolyn přes podivné varování začne po bratrovi pátrat na vlastní pěst. Usilovné hledání ji přivede do světa nečekaných nebezpečí a bludného kruhu nezodpovězených otázek.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Where Are You Now?, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvrdohlavá sestřička. Přihlašte se a napište ho.
![Jája92 Jája92](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/161070/m_161070-aFi.gif?v=1487014752)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Líbily se mi krátké kapitoly, takže se kniha četla poměrně rychle. Jen na můj vkus tam bylo hodně postav, vyprávění se střídalo po kapitole a občas jsem měla zmatek, kdo je kdo.
Vraha jsem téměř do konce neodhalila, i když jsem tušila, že to nebude ten, za koho jej všichni považují.
A konec mi přišel trochu zrychlený a nedotažený.
![Radovan_R Radovan_R](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/200402/m_200402-IwQ.jpg?v=1503854291)
Na začátku obyčejná detektivka, která se později změní tak trochu v Psycho. Díky krátším kapitolám se čte vcelku dobře, ale místy mi to příšlo poněkud nezáživné. Konec pak má zase příliš prudký spád, ale aspoň je dobrý. Ale taky mohlo být zmíněno, jak dopadl hlavní vrahoun, to mi tam kapku chybí.
Kniha Tvrdohlavá sestřička v seznamech
v Mé knihovně | 101x |
2003 | ![]() |
1997 | ![]() |
2004 | ![]() |
2001 | ![]() |
2001 | ![]() |
Jedným slovom - skvelé. Odporúčam.