Tweetuj s Bohem přehled
Michel Remery
Interaktivní projekt pro mladou generaci, který již běží v několika jazycích. Tištěná kniha bude propojena se zdarma dostupnou aplikací pro Android a iPhone a s webovou stránkou. Cílem projektu je pomáhat mladým lidem nalézat odpovědi na jejich otázky o víře. Na počátku projektu #TwGOD stojí reálné otázky současných mladých lidí, kteří sami dali podnět k tomu, aby odpovědi, k nimž společně dospěli v dialogu se svým knězem, vyšly v knižní podobě a posléze i elektronicky. Každé téma je v knize přehledně zpracováno na jednu dvoustranu. Obsahuje užitečné odkazy na další studium Katechismu katolické církve a katechismu pro mládež YOUCAT. Publikace je součástí duchovní přípravy na SDM v polském Krakově.... celý text
Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: 2016 , PaulínkyOriginální název:
Tweeting with God
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tweetuj s Bohem. Přihlašte se a napište ho.
Já jsem tuhle knihu přečetl. Celkově se mi kniha líbila. Až na pár věcí a to zestručnění historie křesťanství atd.
Já chápu, že je dobré odpovídat na otázky hledajícím a začátečníkům ve víře, ale nešlo by to nějakou aspoň trochu důstojnou formou?
Kniha Tweetuj s Bohem v seznamech
Myslím, že tato kniha je dobrou pomůckou ke katechezím. Jsou v ní přehledně zpracovaná základní témata a otázky víry. Styl je dobře přizpůsobený cílové skupině (mládeži) díky krátkým větám a přehlednosti textu.