Ty patríš mne přehled

Ty patríš mne
https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65200/ty-patris-mne-65200.jpg 4 156 156

Mladá psychologička sa vďaka rozhlasovej relácii zoznámi s kriminológom a autorom knihy o záhadne zmiznutých ženách. Keď v živom vysielaní spomenú prípad investičnej poradkyne, čo sa stratila počas luxusnej plavby, ozve sa im účastníčka inej výletnej plavby, na ktorej sa spoznala s príťažlivým mladým mužom. Odolala lákavej ponuke a ostala jej iba fotografia a lacný prstienok. Susan hneď vytuší, že je na stope pravdepodobnému vrahovi dôverčivých žien z vyšších spoločenských kruhov. Ani páchateľ, posadnutý minulosťou, nezaháľa. Ohrozený je každý, kto mu príde do cesty - očití svedkovia a najmä jeho posledná vyvolená, obdarená prstienkom s nápisom Ty patríš mne...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

You Belong To Me, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ty patríš mne. Přihlašte se a napište ho.

Danuše7
27.01.2023 5 z 5

napínavá, pachatele jsem "včas" neodhalila. doporučuji

čef
14.10.2022 4 z 5

Malinko přetažené v motivu pachatele, v podstatě nabádá ženy, aby nebyly příliš důvěřivé k hezounům. Opět amatérská pátračka, policie tropí hlouposti, takže se jí musí pořád napovídat. Některé čtenáře může trochu trápit množství postav a střídání jejich vhledu do událostí. Nicméně tato kniha patří k těm lepším této velmi plodné autorky.

DvěTéčka
07.05.2021 5 z 5

Z prvu sem si myslela, hned kdo je vrah a ono ejhle nebyl to on! xD

Kniha Ty patríš mne v seznamech