Učebnice současné ruštiny / Učebnik sovremennogo russkogo jazyka. 1. díl přehled
Adam Janek , Olga Belyntseva
Učebnice současné ruštiny (1. díl) je určena všem zájemcům o získání základů ruského jazyka, je vhodná také pro samostudium. Tato učebnice vás na pozadí běžných životních situací seznámí s aktuální slovní zásobou a systematicky provede komplexní gramatikou ruského jazyka tak, abyste se naučili aktivně komunikovat rusky slovem i písmem. Po zvládnutí prvního dílu dosáhnete úrovně B2-C1 evropského referenčního rámce. Každá kapitola obsahuje: aktuální slovní zásobu a frazeologii konverzační situace přitažlivé úvodní texty fotografie, ilustrace různé druhy cvičení sloužící k důkladnému prověření a upevnění nové i dříve probrané gramatiky Na konci knihy naleznete: přehled gramatiky gramatický rejstřík klíč ke cvičením česko-ruský slovník rusko-český slovník Nahrávka namluvená rodilými mluvčími napomůže utvrzení slovní zásoby a procvičení výslovnosti. Najdete zde všechny úvodní a kulturní texty a mnoho cvičení. mp3 s audionahrávkou v ceně!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učebnice současné ruštiny / Učebnik sovremennogo russkogo jazyka. 1. díl. Přihlašte se a napište ho.
Výborná učebnice ruského jazyka (došel jsem zatím do 7. lekce), lepší než Ruština nejen pro samouky. Отлично!
Učebnice, která provede od samých základů, po pokročilejší úroveň (cca B2). Systematicky tříděné a přehledné kapitoly. Bible samouků, která poskytuje bázi pro dalši studium.
Kniha Učebnice současné ruštiny / Učebnik sovremennogo russkogo jazyka. 1. díl v seznamech
Můžu s čistým svědomím říci, že se jedná o zatím nejlepší učebnici ruštiny, co se mi dostala do rukou a podle níž se mimo jiné učíme. Pravdou je, že je od počátku docela náročná, ale je zde obsáhle vše vysvětleno, skvělé otázky na dálku, zakomponování reálií a celkově to člověku hrozitánsky pomůže. Skvělý zdroj, který doufám k ruštině přivede nové generace studentů.