Učebnice výkladu Crowley tarotu přehled
Zuzana Antares
Proč autorka ve své první Učebnici tarotu zcela opominula Crowley tarot? Konečně přichází vysvětlení v podobě specializované učebnice zaměřené jen na tyto tarotové karty. Autorka při interpretaci významů karet vychází z původních popisů jejich autora, A. Crowleyho. Pozdější, konstruktivní významy jiných autorů nechává zcela stranou jako neopodstatněné, proto má čtenář vynikající možnost proniknout hlouběji do podstaty vědění o tarotu. Podrobný návod k porozumění každé kartě, vnitřní pojítka mezi symboly a obrazy, jak přistoupit k výkladu – to vše v této knize.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učebnice výkladu Crowley tarotu. Přihlašte se a napište ho.
Paráda. Nejlepší, co může ke Crowleyho torutu být! Kde se dá sehnat ta Kniha Thothova, na kterou se autorka odvolává?
Kniha Učebnice výkladu Crowley tarotu v seznamech
2010 | Učebnice výkladu tarotu pro začátečníky i pokročilé |
2001 | Základy magie |
2002 | Malá škola čarodějnictví |
2000 | Sedmero věšteckých umění |
2012 | Kniha kouzel: Magie jako součást života |
V podstatě jediná slušná učebnice, kde autorka pochopila, že s Crowleyho tarotem se nedá pracovat jako s R/W tarotem. Pro začátečníka je tam vše potřebné, včetně omáčky kolem a nějakých rad v rámci přístupu k výkladu. Po měsících práce s tímto tarotem ale zjistíte, že ten klasický vám dával plané naděje, zatímco Thoth tarot vás okamžitě sundá a nastaví zrcadlo. Pro práci se sebou samým je tento typ tarotu opravdu vhodnější. Pokud jste si balíček zakoupili už s knihou, tak tu někomu dejte a pořiďte si tohle.