Učeň strážcu želaní přehled

Učeň strážcu želaní
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549378/bmid_ucen-strazcu-zelani.jpg 4 5 5

Félix je obyčajný 10-ročný chalan. Ani vo sne by mu nenapadlo, že minca vhodená do fontány a jedno tajné želanie všetko zmenia. Stretne tajomného Rupusa Včelimáka - strážcu želaní - a stane sa jeho učňom. Čaká ho však nebezpečná úloha, v ktorej pôjde o život. Bude musieť zachrániť mestečko pred hrozivou príšerou - Kazisnom, ktorý sa snaží zničiť obyvateľom všetky ich želania...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (SK)

The Wishkeeper's Apprentice

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učeň strážcu želaní. Přihlašte se a napište ho.

eva3992
23.06.2024 4 z 5

Felix se znenadání stane učedníkem a pomocníkem přáníděje Rufuse. Ten umí splnit snad jakékoliv přání. Poklidný život v městečku však naruší monstrum, kvůli kterému mohou zmizet všechna přání. Felix s Rufusem tak budou mít spoustu práce s tím, aby dali všechno do pořádku.

Toto byl doslova kouzelný příběh. Krátká pohádka pro děti (od 9 let). Kromě mnoha přání v příběhu tu najdete i sílu přátelství, a hlavně důležitost rodiny.

Kniha je rozhodně nádherně zpracovaná, ilustrace jsou úplně součástí textu, jsou tu ozdobené stránky, no prostě radost pohledět….

Jednu hvězdičku strhávám za některé, pro mě krkolomné, názvy. Přáníděj a přáníjed se mi neustále pletli :-D

Pokud mají vaše děti rády příběhy plné kouzel a splněných přání, rozhodně je tato kniha tou pravou volbou.

Kniha Učeň strážcu želaní v seznamech