Učím se číst s malými opičkami přehled
Fanny Jolyová , Jean-Noël Rochut
Opičí tatínek a maminka mají tři děti. Ale Toník, největší neposeda, se ztratil.Jeho bratr Pepík a sestřička Babetka se jej vydají hledat. Cestou potkají jaka, zebru, pštrosa... Cesta za dobrodružstvím techto dvou malých opiček odhalí malým čtenářům za pmocí obrázků velké množství nových slov. Spojením slov s obrázky napomáhá tato knižka plná jemného humoru při výuce čtení.... celý text
Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: 1995 , Svojtka a VašutOriginální název:
J´apprends á lire avec les petits singes, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učím se číst s malými opičkami. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Učím se číst s malými opičkami v seznamech
Hezká pohádka doplněná hezkými obrázky, ale vzhledem k tomu, že je kniha určena začínajícím čtenářům, je strašně chaoticky zapsaná. V textu jsou obrázky, což děti mate, protože onen obrázek je ihned za ním zapsán ještě slovně. Takže děti pak "čtou" ono slovo dvakrát. Navíc obrázky jsou v textu rozmístěny tak nevhodně, že se děti v textu ztrácí. Místo toho, aby se soustředily na čtení, tak v textu hledají, kde věta pokračuje. Z tohoto důvodu začínajícím čtenářům nedoporučuji!!!