Učím se jógu přehled
André Van Lysebeth
Hathajóga je vynikající doplněk základní tělesné výchovy i všech sportů.. Zvyšuje zdatnost a odolnost, zlepšuje krevní oběh, reguluje tělesnou váhu, zlepšuje funkci ústřední nervové soustavy a významně snižuje nemocnost. Stěží bychom našli mezi Evropany, kteří se věnují józe, uznávanější autoritu, než je André Van Lysebeth, zakladatel a ředitel Institutu jógy v Bruselu. Hathajóze se učil pod vedením jogína a věhlasného lékaře Šivánandy v Rišikéši a v různých školách a ašrámech po celé Indii. Má velkou zásluhu na transponování hathajógy do evropských poměrů, vyzkoušel a vybral cviky a ásany vhodné pro Evropany a našel optimální sestavu pro nácvik. Je vydavatelem časopisu Revue Yoga a autorem odborných knih.... celý text
Osobní rozvoj a styl Sport Zdraví
Vydáno: 2017 , ArgoOriginální název:
J'apprends le Yoga, 1968
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učím se jógu. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha mě velmi obohatila. Netušila jsem, kolik přínosů pro zdraví mohou některé ásany přinášet. Budu se k ní při jógové praxi moc ráda vracet.
jógu cvičím teprve pár měsíců. Jsem ráda, že jsem díky knize zjistila, jak se můžu zlepšit.
Kniha Učím se jógu v seznamech
1984 | Jóga |
1988 | Cvičíme jógu |