Ukradené polibky přehled

Ukradené polibky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536039/bmid_ukradene-polibky-66154c01d7a7a.jpg 4 21 21

Lze odolat touze? Jack Faraday, markýz z Dansbury, je bohatý, má titul a je hříšně přitažlivý. Skandální chlípník, který okouzlil dlouhou řadu dam, konečně potkává svůj perfektní protějšek v podobě slečny Lilith Bentonové, známé jako „Ledová královna“. Ta chce obnovit dobré jméno své rodiny a hodlá se výhodně vdát. Takže když se jí začne dvořit Jack, je rozhodnuta jej ignorovat. Pak je ale jejich náhodná účast u záhadné vévodově smrti donutí stát se spiklenci, aby očistili svá jména a chladné pohrdání náhle ustoupí žhavé touze. Nyní Lilith připadá, že Jackovy vášnivé ukradené polibky jsou příliš lákavé, než aby jim odolala...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Stolen Kisses, 1997

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukradené polibky. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
27.08.2024 4 z 5

"Předpokládám," pronesl tiše, "že jestli dokážeš být kvůli mně trochu skandálnější, tak já se kvůli tobě můžu stát trochu spořádanějším."

Díky databázi jsem narazila na tuto knížku, je to má první knížka od této autorky a jelikož mám ráda historické romance, určitě ne poslední.

Zomy
15.08.2024 4 z 5

Ze začátku mi to přišlo dost rozvláčné a úplně jsem se nedokázala začíst, ale u příběhu mě nejvíc držel Jack, který byl velmi dobře vykreslen.

Druhá půlka už byla svižná, romantická a skvěle propracovaná.

Jediné co mě mrzí - pokud se správně dívám - tak je to, že překlad knihy přišel 27 let od původního vydání?!

havrmoni
10.07.2024 5 z 5

Tahle autorka je sázka na jistotu. Málokdy zklame a neudělala to ani v tomto případě.

Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)

09.06.2024

Kniha Ukradené polibky v seznamech