Ukradený totem přehled

Ukradený totem
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84834/ukradeny-totem-84834.jpg 5 8 8

Čtyři dobrodružné povídky pro mládež (Ukradený totem, Ztracený Eskymák, Trosečníci australské pouště, Havajský princ). První vypráví příběh o ztraceném indiánském totemu, příběh z prostředí Indiánů na Ostrovech královnyCharlotty u západokanadského pobřeží v době Světové výstavy v Montrealu. Hrdinou druhé odehrávající se v Grónsku před několika desítkami let, je mladý eskymácký lovec. Třetí zavádí do vnitrozemí pátého světadílu a v poutavémději předvádí původní obyvatelstvo a seznamuje s lovem klokanů. Čtvrtá je zasazena do prostředí Havajských ostrovů a její ústřední epizodou je plavba havajského chlapce kolem jednotlivých ostrovů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukradený totem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Dandy87
05.06.2024 5 z 5

Kniha, ktera muze detem dat mnohem vic, nez vetsina pohadkovych knih, ktere se na kniznim trhu vyskytuji. Ano, jako hodne dalsich lidi, miluji dobre konce, ale na druhou stranu, skutecne krasy zivota si clovek povsimne az ve chvilich, kdy o hodne prijde. Jednoduchost, jemnost a snad i vira v dokonalost veskereho tvorstva schazi nasim zivotum. A diky temto pribehum ji muzete s detmi opet nalezt a vybrat si, co vlastne chcete spolecne zit. Myslim, ze deti v tom maji vic jasno, nez my dospeli.

Kopretina
31.10.2016 5 z 5

Kniha se mně a mým dětem moc líbila. Příběhy jsou napínavé a hovoří o všedních i nevšedních starostech dětí různých částí světa. Jsem ráda, že se nám dostala do rukou.


Související novinky (1)

42 říjnových eknih zdarma

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ukradený totem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x