Captain Marvel: Život a smrt Captaina Marvela. Část první přehled

Captain Marvel: Život a smrt Captaina Marvela. Část první
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273073/bmid_zivot-a-smrt-captaina-marvela-cast--JBC-273073.jpg 4 29 29

Kreeský voják Captain Marvel, který byl vyslán, aby špehoval lidi, se vzbouřil proti svým rozkazům a místo toho se stal ochráncem Země. Nyní musí čelit největší výzvě svého života v podobě smrti posedlého šíleného titána Thanose. V sázce je celý vesmír, proto musí Captain Marvel podstoupit nemilosrdnou zkoušku - takovou, která buď otevře mysl, nebo jej zcela zničí.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette

The Life and Death of Captain Marvel. Part 1

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Captain Marvel: Život a smrt Captaina Marvela. Část první. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
24.11.2024 4 z 5

Thanos mě velice překvapil dobře so četlo

wistar
22.01.2022 1 z 5

Příšerné! Neuvěřitelná nuda, naivita mi nevadí,ale tak příšerné postavy, scénáře a dialogy jsem snad neviděl. 1/10 za ucházející kresbu a že to šlo vydržet

trudoš
17.04.2021 2 z 5

Tohle bylo peklo dočíst. Nejen, že je podle mě původní Captain Marvel poměrně nezajímavou figurou, ale ani jeho vlastní komiksová řada není bůhvíjaké terno. Ovšem ono je to především o tom, že já ty kosmické haluze jednoduše špatně snáším. Mizerně se orientuji v pravidlech hry, protože mi přijde, že se mění za pochodu, a navíc si autoři mohou vymyslet prakticky cokoliv, když to obalí dostatečně tajuplně se tvářícími výrazy. Ve výsledku taková obdoba Green Lanterna a Supermana v jednom, pouze s malým bonusem – jde o dvě osobnosti v jednom těle, což nabízí alespoň jakési oživení jinak vágní superhrdinské šablony.
Osobně jsem proto zvědav spíše na druhé album. Uvidíme, jestli se postavy i styl vyprávění posunou kus dál, nebo zda se bude i nadále omílat dokola to samé. Ale pravdou je, že další střípek skládačky zapadl na své místo, protože dvojice Ricky Jones a Mar-Vell hrála už nejednou ústřední roli v mnoha konfliktech (Na věky věků, Tajná invaze), takže o nich konečně vím taky něco víc.

Kniha Captain Marvel: Život a smrt Captaina Marvela. Část první v seznamech

Autoři knihy