Iron Man: Začátek konce přehled

Iron Man: Začátek konce
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328172/bmid_the-invicible-iron-man-zacatek-konc-J5b-328172.jpg 4 20 20

Neporazitelný Iron Man se vrací a vrhá se do boje s padouchy, jako jsou Night Phantom, Unicorn nebo Red Ghost. Boj proti zlu se však zvrhává k horšímu, když Tony Stark zjistí, že byl nahrazen svým špatně fungujícícm umělým dvojníkem - a právě v té době usilují Midas a Madam Masque o převzetí Stark Industries! I když mu už nic nezbývá, musí přijít na to, jak si zachránit život i společnost, než bude pozdě!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Iron Man: Začátek konce. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
23.11.2024 3 z 5

Podle mě to bylo docela dobré čtení i kresba nebyla špatná

ludek.n
12.02.2024 4 z 5

Poté, co se vypořádá s Night Phantomem, Unicornem a Red Ghostem, čeká Tonyho Starka zkouška z nejtěžších: vinou robotického dvojníka doslova ze dne na den ztrácí kontrolu nad svým impériem a v tu nejméně vhodnou chvíli se přihlásily také problémy s jeho nemocným srdcem. Polívčičku si pak přihřívají Midas, Lucifer, Crimson Dynamo a Titanium Man. Výsledkem toho všeho je, že se v Iron Manově zbroji nakrátko objeví náhradník, který na sebe vezme část oné nesmírné odpovědnosti. Archie Goodwin nikdy nebyl zářivou a oslavovanou scénáristickou hvězdou, ale jeho příběhy mají pevnou strukturu, skvělou zápletku a atraktivní vedení děje. Přes všechny zákruty, smyčky, manévry a zvraty se vyznačují přehledností a čistotou, kterou by mu mohli závidět mnozí slavnější kolegové. Možná je to i proto, že se nebojí ukázat neporazitelného hrdinu, dennodenně zachraňujícího lidstvo, jako člověka, který má sem tam i slabší chvilku, je plný pochybností a někdy se mu dokonce pod jeho ocelovou maskou pohne i nějaký ten lícní sval. O tom by koneckonců mohl něco říct i kreslíř George Tuska, který tyto pocity zvěčnil svou tužkou. Jeho silné a ostré linie se k opancéřovanému Avengerovi hodí dokonale a některé jeho panely se prostě nedají přejít bez rozechvění. Deset Iron Manových sešitů tohoto ultimátního kompletu mě přesvědčilo, že i komiksy staršího data mají pořád co říct.

Ivan Kučera
01.03.2021 2 z 5

Vôbec som sa nechytal. Strašne ma to nebavilo (napriek prítomnosti môjho obľúbeného Red Ghosta a jeho opíc). Hodnotím to ako nezáživný komiks, u ktorého nechápem, z akého dôvodu (ak necháme bokom ten komerčný) bol zaradený do kompletu, keďže neobsahuje nič zásadné, revolučné, ani dôležité. Ocenil by som snáď len ešte aj v roku 2021 peknú kresbu Georgea Tusku a charizmatického Tonyho Starka. Vlastne ani poriadne neviem, prečo dávam až 2*.

Kniha Iron Man: Začátek konce v seznamech

v Mé knihovně32x