The Amazing Spider-Man: Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou přehled

The Amazing Spider-Man: Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264961/mid_the-amazing-spider-man-odhaleni-a-d-264961.jpg 4 55 55

Celé roky skrýval Petr Parker pře tetou May svou tajnou totožnost - to, že je Spider-Man. Ale když je tajemství prozrazeno, zjišťuje Petr, že je jeho tetička silnější, než by ho kdy napadlo. A jeho snaha získat zpátky svou ženu Mary Jane, která od něj nedávno odešla, ho postaví do cesty starému nepříteli jménem doktor Octopus.

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette

The Amazing Spider-Man: Revelations & Until the Stars Turn Cold, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Amazing Spider-Man: Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
01.11.2024 3 z 5

Docela jsem zklamán

Ivan Kučera
04.03.2021 4 z 5

„Udělat dobrý dojem nikdy neškodí.“ Od pokračovania fenomenálneho Straczynského Návratu som čakal predsa len o pavučinu viac, takže to nie sú čisté 4*. Shade má ďaleko k mrazivo nezastaviteľnému Morlunovi a hollywoodska linka s Dr. Ockom (a jeho protivníkom, ktorým prekvapivo nie je Spider-Man!) je priemerná, také superhrdinské klišé. Je tu ale jedno ALE. Ale akonáhle sa prejaví priamo v praxi „ten“ Straczynski, je to božské, vynikajúce a fantastické. Je to dojemné (sľub MJ o čakaní na ňu až „dosud hvězdy nezhasnou“), silné (rozhovor s tetou May, na ktorý fanúšikovia čakali niekoľko desaťročí), skvelé (pukance), parádne (Jennifer), vtipné (JJJ vo výťahu, Adam Sandler), fantastické (nemá pasáž) a máte z toho slzy v očiach („Já jsem Spider-Man.“). Straczynski zbožňuje nielen postavy (dve minúty), ale aj dialógy (pani vs. madam). Okrem toho skvele prepracoval May a z osoby, o ktorú sa Peter neustále bojí, spravil silnú ženu, o ktorú sa môže oprieť (a rovnako tak sa o ňu konečne môže oprieť aj MJ, ktorá bola doteraz vo vedení tajomstva osamelá a to ju robilo zraniteľnou). Práve za tieto scény udeľujem s prižmúreným pavúkom aj štvrtú hviezdu. Na tej má bez debaty podiel aj kresba Johna Romitu Jr. Ďalšou pozitívnou správou je, že sa jedná o skvelú kúpu, lebo za jednu cenu dostanete až dva komiksy (Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou v češtine vyšli samostatne v rokoch 2005 a 2006).

wullcann38
28.01.2021 4 z 5

(SPOILER) 1.Část kdy se Peter dozví že teta May ví že je Spider-man byla poněkud slabší
2.Část kdy se vrací dr.Octopus a přichází nový záporák Carlyle už mě bavila víc.

Jo,a ať žije Humr-man :D

Kniha The Amazing Spider-Man: Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou v seznamech