The Incredible Hulk: Hulkova planeta. Část 2 přehled
Greg Pak
Ultimátní komiksový komplet série
Osvobozování Sakaaru pokračuje! Závěrečná bitva se blíží. Hulk a jeho Válečné pouto musí spojit síly proti armádě Rudého krále. Ale i kdyby se jim podařilo svrhnout krutý režim, dokáže Hulk opravdu přinést tomuto zničenému světu mír?
Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2014 , HachetteOriginální název:
The Incredible Hulk: Planet Hulk. Part 2, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Incredible Hulk: Hulkova planeta. Část 2. Přihlašte se a napište ho.
Sté číslo Incredible Hulka zastihlo Zelenou jizvu na planetě Sakaar, kde vede vzpouru proti despotickému Rudému králi. Na svou stranu získává další a další spojence a je jen otázkou času, než si s nelítostným vládcem tohoto světa stanou tváří v tvář. Greg Pak pokračuje ve své oslnivé jízdě, která není o nic méně úchvatná než v předchozích kapitolách. Vždy, když už se mi zdálo, že mě nemá čím překvapit, vytáhl z klobouku další monstrum a poslal mi ho přímo mezi oči. Jen na malou chvíli jsem propadl pocitu, že vyprávění zklidňuje a zvolňuje tempo, aby mi v tom Greg hned v dalším sešitě pořádně vymáchal hubu. Jestliže jsem si myslel, že dám Hulkovu planetu bez držení, šeredně jsem se mýlil. Tady snad nepomůže ani tříbodový poutací systém na to, kolik energie se na člověka z těch panelů řítí. A přestože jsem si nikdy nemyslel, že to ve spojení s Hulkem řeknu, tak i různorodých emocí. Už to není jen oči drásající vztek a zuřivost, je tu v akci i spousta dalších projevů a záchvěvů. Výtvarníci Carlo Pagulayan a Aaron Lopresti podávají snad ještě lepší výkon než na začátku, jako by rostli s každou další stránkou, kterou nakreslí. A není to jen o Hulkovi, ale i o všech ostatních postavách tohoto mimořádného příběhu. Mimochodem, z těch zelených očí Caiery Pramocné by se člověk dokázal zbláznit na to tata. Mně se to koneckonců stalo s celou touhle (Hulkovou) planetou, takže jí bez váhání uděluji absolutní hodnocení.
Tažení Hulka Sakaarem pokračuje (a vlastně i končí). A já bych asi mohl zopakovat svoje hodnocení z minula. Skvělé postavy, povedený příběh, pár odboček za mě zbytečných. Některé scény mi úplně nesedly, jako třeba Hulkovo přetahování litosférických desek. Zase jako odsud podsud, ano?
Kniha The Incredible Hulk: Hulkova planeta. Část 2 v seznamech
2017 | Herkules |
2014 | Hulk proti světu |
2013 | The Incredible Hulk: Hulkova planeta. Část 1 |
2014 | The Incredible Hulk: Hulkova planeta. Část 2 |
2018 | War Machine |
Tak tady jsem spokojen jak s kresbou tak se čtením