Umělec v domácnosti aneb Příběhy, které nevymyslíš přehled
Eliška Neužilová Kovalská (p)
Obyčejně neobyčejné příběhy ze života jedné umělkyně a její povedené rodinky. Tato kniha obsahuje krátké příhody, které člověk nevymyslí, ani kdyby chtěl. I když se v knize vyskytují situace, které mnohdy hraničí s infarktovými stavy, autorčin humor a nadhled je staví na úplně jinou úroveň. Veš dětská, porodní plán zpěvačky, fóbie z nakupování, četné úrazy hlavy nebo zrádně zastrčený klíč v zámku – to jsou věci, s nimiž se většina lidí na veřejnosti nechlubí. Ale když takové absurdní situace člověk přitahuje, byl by hřích se o ně nepodělit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umělec v domácnosti aneb Příběhy, které nevymyslíš. Přihlašte se a napište ho.
Ne, že bych se vůbec nebavila, ale podruhé už bych to nečetla... Plytké, je asi to slovo, kterým bych to nazvala
Svěží, povznášející a vtipné čtení, které pobaví a potěší nejen maminky, doufám v pokračování :)
Kniha Umělec v domácnosti aneb Příběhy, které nevymyslíš v seznamech
české příběhyAutorovy další knížky
2018 | Umělec v domácnosti aneb Příběhy, které nevymyslíš |
2024 | Pěkně vypečená dovolená |
Knížka je vtipná a přímo ze života. Spustu lidí se hroutí se situací, které se jim v životě děje. Tyhle příběhy, jsou poutavé, vtipné a člověk má pocit, že v tom není sám, ale hlavně vidí, že ze situací je východisko. Kniha je skvělým příkladem toho, že není důležité co, co se nám v životě děje, ale to, jak na to zareagujeme :) Určitě doporučuji :) :) :)