Umění být zdráv přehled

Umění být zdráv
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432416/bmid_umeni-byt-zdrav-Wul-432416.jpg 4 616 616

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Umění být zdráv může ovládnout kdokoli – zjistěte, jak na to! Ptala se Věra Keilová... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění být zdráv. Přihlašte se a napište ho.

teeyinka
07.11.2024 3 z 5

Jak už bylo zmíněno, kniha se místy opakuje a někdy mi vadilo, že Jan Vojáček neodpovídá na otázku a hlavně bere do úst kvantovou fyziku, což je bohužel problém spousty rádoby odborníků. Ale jsem ráda, že jsem si knihu přečetla - svému oboru rozumí. Několik myšlenek bylo inspirativních a ráda je aplikuju do svého života.

zelena_zabicka
22.07.2024 2 z 5

Ač s nabízeným holistickým přístupem ke zdraví velmi souhlasím, kniha mě bavila pouze zpočátku + kapitola o ženách a mužích. Pak už mi přišlo,že zbytek knihy je pořád dokola o jednom a tom samém, stejné věci tam zaznívaly opakovaně, což s postupem četby čím dál víc nudilo. Škoda, že koncept knihy nebyl uchopen trochu jinak.

marta-marti8651
30.05.2024 4 z 5

Knihu jsem měla doma pár let, než jsem ji četla. Jakožto zdravotník chápu příznaky, kterými Vojáček ze začátku kariéry lékaře procházel. Jsem ráda, že jsem to četla až v době, kdy jsem měla nějaké pracovní zkušenosti a dokázala se vcítit do toho, čím si procházel. I když s některými názory jako asi každý nesouhlasím, věřím, že kniha dokáže soustu lidem pomoci.

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020

Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Zdraví & životní styl)

Kniha Umění být zdráv v seznamech