Umění být zdráv přehled

Umění být zdráv
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543610/bmid_umeni-byt-zdrav.jpg 4 617 617

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Žijeme dnes v určitém paradoxu, kdy se díky výraznému technologickému pokroku urgentní medicína dostala na vysokou úroveň, takže jsme téměř přestali umírat na akutní stavy. Za velmi efektivní řešení akutních stavů ale platíme vysokou daň v podobě velmi neefektivního řešení stavů chronických.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění být zdráv. Přihlašte se a napište ho.

crazyslunicko
25.11.2024 5 z 5

Nikdy mě nenapadlo, že budu číst knihy tohoto typu s alternativní medicínou. Nejedná se o žádnou ezo cestu, ale spíše o zdravý životní styl, péče o své zdraví, psychickou pohodu a naslouchání svého srdce (pozdě). Ukazuje nám cestu jak se s nemocí vypořádat a nejlépe jak ji zabránit.. a je ta hodně o naši energii - kde ji plýtváme apod.

teeyinka
07.11.2024 3 z 5

Jak už bylo zmíněno, kniha se místy opakuje a někdy mi vadilo, že Jan Vojáček neodpovídá na otázku a hlavně bere do úst kvantovou fyziku, což je bohužel problém spousty rádoby odborníků. Ale jsem ráda, že jsem si knihu přečetla - svému oboru rozumí. Několik myšlenek bylo inspirativních a ráda je aplikuju do svého života.

zelena_zabicka
22.07.2024 2 z 5

Ač s nabízeným holistickým přístupem ke zdraví velmi souhlasím, kniha mě bavila pouze zpočátku + kapitola o ženách a mužích. Pak už mi přišlo,že zbytek knihy je pořád dokola o jednom a tom samém, stejné věci tam zaznívaly opakovaně, což s postupem četby čím dál víc nudilo. Škoda, že koncept knihy nebyl uchopen trochu jinak.

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020

Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Zdraví & životní styl)

Kniha Umění být zdráv v seznamech