Unesená Gogo přehled
Petra Nachtmanová
Kniha obsahuje tři krimi povídky: Unesená Gogo, Zlatokopka Zlata a Bludný kořen. Unesená Gogo: Chtěla se stát úspěšnou tanečnicí, nejraději baletkou, ale skončila u tyče v nočním klubu. Muži si z ní dělají snadno dostupnou děvku a jednoho dne se probudí zavřená v kleci u jednoho z nich. Zlatokopka Zlata: Asistentka Zlata miluje vše, co se třpytí. Šperky, zlato, drahokamy. Vezme si svého šéfa za manžela, aby si užívala život v luxusu, nejdříve je však čekají líbánky plné dobrodružství, kde budou hledat skutečný poklad. Bludný kořen: Chodit tmavým lesem do práce je spojeno s vyšším nebezpečím střetu se zločincem. Kamila narazila na Adama. Vystrašil ji, ale ten den šlo jen o náhodu. Později se ho však nedokáže zbavit, dokud nedojde k násilnému činu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Unesená Gogo. Přihlašte se a napište ho.
Od autorky,co napsala přes čtyřicet knih,bych čekala něco,z čeho sednu na.Styl strašný,povídky plochý a nudný.Nedočteno.
zas trošku něco nového, než jsem doposud četla. Knihu mi poskytla kamarádka, která mě vždy tak trošku natáhne na novou věc a jsem ráda, za její přečtení.
Přelouskala jsem za jeden večer. Líbila se mi. Rychle jsem se začetla a nemohla se odtrhnout. Klidně bych příběhů mohla mít v knize víc :)
Kniha Unesená Gogo v seznamech
2014 | Azurové nevěry |
2015 | Hodinová manželka Eva |
2011 | První noc bez lásky |
2016 | Vdaná potvora |
2016 | Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou |
Kniha obsahuje tři krimi povídky. Unesená Gogo, Zlatokopka Zlata a Bludný kořen. První dvě jsou takové nereálné, ale mně se to líbilo. Kniha se mi četla hezky, nemohla jsem odložit, dokud jsem nepřečetla.