Úniková hra. Sherlock Holmes - největší případ přehled
Alex Woolf
![Úniková hra. Sherlock Holmes - největší případ Úniková hra. Sherlock Holmes - největší případ](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532303/bmid_unikova-hra-sherlock-holmes-nejvets-65f7f945582f1.jpg?v=1710750021)
S touto interaktivní knihou nebudeš o záhadném případu jen číst, ty ho budeš přímo řešit! Ocitneš se v roli Sherlocka Holmese, nejproslulejšího detektiva všech dob. Tvým posláním bude získat ukradený vzácný diamant a překazit ďábelské plány Holmesova zločinného protivníka Moriartyho. Své pozorovací a logické schopnosti využiješ k odhalení vodítek, podle kterých zvolíš z nabízených možností tu správnou. Jenom ta ti umožní dohnat Moriartyho náskok v závodě s časem a případ vyřešit. Dokážeš to? Napínavý interaktivní příběh vychází v edici Úniková hra a je určen dětem od devíti let.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úniková hra. Sherlock Holmes - největší případ. Přihlašte se a napište ho.
![Vyjana1 Vyjana1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Možná kdyby knížka obsahovala tři kratší případy, nebo tento rozdělený do několika kapitol. Ke konci už mi to totiž přišlo příliš dlouhé a únavné.
Obrázky jsou úžasné, ty se opravdu povedly.
Doporučuji.
![mysimas mysimas](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Jsou tam nějaké chyby, v textu i obsahu. Například u hádanky s názvy knih je vybraná špatná odpověď. Typy hádanek se hodně opakují a příběh, který hádanky doprovází, je odbyt několika krátkými větami.
Nápad je to ale hezký a ilustrace krásné. Děti (a ne nutně pouze je :)) by to určitě mohlo potěšit.
Kniha Úniková hra. Sherlock Holmes - největší případ v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
únikové hry, únikovkyAutorovy další knížky
2017 | ![]() |
2023 | ![]() |
2019 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
Začátek nás s dcerou chytnul hodně, bavilo nás to, ale ke konci už jsme jely na sílu, bylo to zdlouhavé. Možná doporučuji rozložit si to na více dní. Celkově ale hodnotím velmi kladně.