Únos vandrovní apatykářky přehled
Iny Lorentz
Vandrovní apatykářka série
Durynsko 1723. Ve Schwarzburgu-Friedrichsthalu se očekává brzký skon říšského hraběte Friedricha, který je ještě dítě. Jeho babička z čirého zoufalství nechá unést vandrovní apatykářku Kláru a požaduje od ní, aby chlapce uzdravila. Klára se devítiletého Friedricha ujme po nátlaku, že ji jinak s celou rodinou potrestají nebo pošlou do vyhnanství. Brzy zjistí, že zámek je jedno velké hnízdo zmijí a pokrytců a že tam někteří lidé mají zájem na Friedrichově smrti.... celý text
Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno:Originální název:
Die Entführung der Wanderapothekerin, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Únos vandrovní apatykářky. Přihlašte se a napište ho.

Třetí díl o vandrovní apatykářce Kláře a její rodině je pěkný,plný napětí,zvratu,nových postav a plný intrik.Je to pěkná série,ještě mi zbývá poslední díl na který se těším.

Od autorů jsem četla Kočovnou nevěstku a ty knížky jsou vlastně na jedno brdo. Hlavní hrdinka je odvážná a prakticky všehoschopná, neuvěřitelně čestná. Všichni okolo ní jsou zlí, ale vždy se všechno vyřeší v její prospěch.
Navzdory tomu se knihy velice dobře čtou. Sice je to někde moc zapletené, ale dobrý.
ČV 2024 11 Kniha, která naráz splňuje dvě témata loňské výzvy
Osudný okamžik, Jen my dva a další knižní novinky (28. týden)
09.07.2023
Kniha Únos vandrovní apatykářky v seznamech
v Mé knihovně | 74x |
2006 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2010 | ![]() |
2015 | ![]() |
3.díl vandrovní apatykářky byl skvělý,bylo zde ukázáno pohrdání prostého lidu šlechtou a její neomylnost,zrady pro peníze a rodinná láska i nenávist