Hořké sousto přehled
Chloe Neill
Upíři z Chicaga série
Merit je upírkou pouze krátce, ale už si užila trablů, že by to vydalo na celý život. Ona a její Mistr, několik staletí starý Ethan Sullivan, znovu a znovu riskují životy, aby zachránili město, jež milují. Ne každý v Chicagu jim však tu lásku oplácí. Po městě propukají pouliční bouře zaměřené proti upírům a zasahují je tam, kde je to bolí nejvíc. Skupina chuligánů vyzbrojená zápalnými lahvemi a hluboce zakořeněnou nenávistí dělá všechno proto, aby upíry vymetla z Větrného města stůj co stůj. Merit a její spojenci potřebují urychleně vypátrat, kdo stojí za těmito útoky, kdo se stane příštím terčem a zda existuje způsob, jak zabránit nesmyslné destrukci. Bitva o Chicago začala a Merit dochází čas.... celý text
Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: 2018 , Fantom PrintOriginální název:
Biting Bad, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hořké sousto. Přihlašte se a napište ho.
Neuspokojivé. Celý díl se zas tak moc nedělo, po většinou se pořád dokola spekulovalo o tom, proč se to něco děje, když už náhodou se něco dělo, a ten závěr byl tak strašně nevyužitý! Takový záporák s takovými možnostmi a ve finále byl poražen kopancem do zadku. Taková promarněná příležitost na pořádnou akci! Chjo
Pouliční rozbroje proti upírům sílí.Pozvolna,ale pěkně se zvíjí děj který opravdu nečekané super rozuzlení doporučuji
Kniha Hořké sousto v seznamech
v Mé knihovně | 162x |
2014 | Holky někdy koušou |
2014 | Kousnutí páteční noci |
2015 | Dvojí kousnutí |
2016 | Mrazivé kousnutí |
2015 | Na ostří špičáku |
Nějak mám problém sérii dočíst. Hrozně dlouho se nic neděje a pak se všechno semele během chvilky. Nápad dobrý, ale podle mě promarněný.